Pazartesi, Mayıs 20

2010 / 11 Şampiyonu Trabzonspor


"Tarlaların sürüldüğü, işçilerin çalıştırıldığı, 'Kocaman yüreklilerin' eline 11'lerin tutuşturulduğu, kendisine gazeteci diyen soytarıların siparişle haber yaptığı, çocuklarına kolejlerden yer ayırtmak için yöneticilere dilenenlerle değil sadece futbol oynayarak şampiyon oldular.Alıntı "

Galatasaray taraftarı geç de olsa bunu vurguladı, gecikme nedenleri mide bulandırsa da doğruya atılmış bir adımdır. Ayrıca Trabzonspor seyircisinin kendi stadlarında yapamadığını yapmıştır. 

Pazarspor 2. Ligde




Tekirova Belediyespor karşısında çıktığı finalde normal süre 2-2 bitti ve yarı finalde olduğu gibi finalde de penaltılarla  kazanan taraf  Pazarspor oldu. Dün maça çıkan ilk 11 den 9 kişi Rize / Pazar doğumlu ve yörenin insanı. Ait olduğu lige geçde olsa çıkmayı başardı. Şimdi bu kadroyu korumak ve gelecek yıl için sıkı bir çalışma bekliyor Pazarspor'u. Ancak korumak biraz zor olacak gibi görünüyor. Zira 1461 Trabzonspor'un dünkü maçta 2 Pazarsporluyu izlemeye gittiği biliniyor. Bölge takımları arasında bu tip etkileşimlerin devam etmesi çok güzel aslında. Trabzonspor oynatamadığı yada yabancı sayısından dolayı verim alamadığı oyuncuları Rizespor'a verebilir. Genç oyuncuları ise 1461 Trabzonspor'a kiralayabilir. 1461 ise kadrosunda kullanmayacağı yada tecrübe kazanmasını istediği oyuncuları Pazarspor'a kiralayabilir. Umarım bu konuda bir adım atılabilir.


Cuma, Mayıs 17

Pazarspor Finalde




Yıllarca 2. ligde mücadele eden pazarspor son bir kaç senedir 3. ligde mücadele ediyor. Hakettiği yere bu sene çıkması için sadece tek maç kaldı. Yrı final maçında Malatya'da Karagümrükspor'u penaltılarla 4-3 yenen Pazarspor final maçında Antalya temsilcisi Tekirovaspor ile oynayacak. pazar günü saat 16:00 da başlayacak mücadele Lig Tv den canlı yayınlanacak. Maçın özeti ve maç sonu Pazar meydanındaki eğlence videolardadır. Umarım pazar günüde tüm Pazarlıları sevindirirler.


Pazartesi, Mayıs 13

El Clasicco



Utanmadan bir daha futbol oynayacaksınız. İki takımın yöneticisi, teknik direktörleri, futbolcuları içinden Mehmet Topal , Sow, Hamit ve Selçuk İnan dışında dün sahaya futbol oynamaya çıkan yoktu. Kendi takımım adına yazacak olursam ; Sabri, Riera, Melo, Aydın gibi karakterleri ve özellikle asli görevi tercümanlık olan holigan Mert Çetin'in kulüple ilişiğini bugün keserdim. Karşı tarafta ise Emre, Volkan, Aykut gibi isimler olduğu sürece ikinci olmaya devam ederler. Daha da önemlisi bol bol düşman kazanırlar. El Clasicco bu derbinin gerçek adıdır.

Çarşamba, Mayıs 8

İbrahim Yazıcı > Bir Başkandan Ötesi


Bursaspor ve Türk Futbolu dürüst, karakterli bir başkanını kaybetti. Şike sürecinde dik duran belkide tek isimdi o.  Ailesi, sevenleri, Rizelilerin ve Bursaspor camiasının başısağolsun. Bursaspor'da Rizeli bir  başkan olarak gerçekten ne kadar kaliteli bir insan olduğunu göstermiştir. Mekanı cennet olsun.

Salı, Mayıs 7

Cumartesi, Mayıs 4

Bir Resim Bin Acı


Şanlıurfa'da yurda kaçak giriş yapmak isteyen silahlı Suriyeliler'le çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Ferhat Avcı ve 3 yaşındaki oğlu Mustafa'nın elindeki lolipopla babasına bakması.