Çarşamba, Şubat 27

Özlenen maç

Nihayet geldi derbi günü.Derbi öncesi bi analiz yapmak istedim.Önce ev sahibi;
Galatasaray'da belki de şuan bile ilk 11 belli değildir.Çünkü Kalli'nin kafası iyice karıştı.Lincoln oynayacak mı? Nonda olacak mı? Sağ bekde kim oynar? Tamamı yerli takım mı çıksın? gibi sorular mevcut.Benim görüşüm Lincoln oynamayacak.Kalli maçın başında savaşmayı tercih etmeli.Lincoln gidişata göre girmeli.Zaten iki takım arasında ki fark da bu.fenerbahçe kontrollü oynamayı daha iyi yapıyor.Kalli'nin sağ bek tercihi merakla bekleniyor.Bakalım ne gibi hünerler yapacak.Geçelim deplasman takımına;
Fenerbahçe'nin Carlossuz oynayacak olması kuşkusuz dezavantaj.Bu maçlarda tecrübe çok önemli.Wederson beklenenden kötü performans gösteriyor.Solda Barış tehlike olabilir savunma için.İlk 11 belli Zico'nun.Kezman oynar arkada Alex,sağ da Deived solda Uğur yer alır.Onların arkasında Selçuk ve kara Mehmet.Defans zaten belli.Zico klasik sistemini bozmaz dengeli hücum etmeye çalışıp oyunu yavaşlatıp rakibinin uyuduğu anlarda Alex çıkacak sahneye.
Özetle iki takımında kaybetmemeye ihtiyacı olan bi dönem.O yüzden maç tansiyonu yüksek geçer.Erken gol olmazsa kısır geçmesi muhtemel bir maç.Neyse biz tadını çıkarmaya bakalım.

Hiç yorum yok: