Cuma, Mart 9

Siyah-Beyaz Gece



Siyah-Beyaz bir gece yaşandı Beşiktaş için dün akşam. İlk yarısı tamamen kapkara, ikinci yarı ise bi okadar bembeyazdı. Çıkan kadroyu gördüğümde eyvah dedim kendimce ama Carlosa güvenim tamdı. Vardır diyordum bir bildiği ofans çıkan ilk 11'de sol bekte Veliyle başlamasının vardır bir sebebi. Fakat hesabı neydi anlayamadım. İlk yarı batırdık resmen bunda sadece defansif anlayışı az olan Veli değil önünde oynayan ve ilk yarı sahada sadece artistik yürüyüşler yapan Quaresma'nında payı oldukça fazlaydı. İlk yarı İsmail ile başlasak 3 değil ama o pozisyonlarda 2 yerdik bence. Çünkü Madrid maça asılıyordu zaten ev sahibi ve elindeki malzemenin kalitesi avantajıyla.

İkinci yarı hoca bence geç kaldığı müdahelesi ile oyunda dengeyi kurdu, Simao'nun golüyle az olan avantajlı skor beklentimiz artmış oldu. Daha sonra yakalanan pozisyonların en az biri gol olsa tur için şansımız oldukça artmıştı. Şuanda umutlar bitmiş değil yalnız ikinci yarıda oyunda denge kurulmasının yalnız bir oyuncu değişimine bağlamak yanlış, evet oyunu etkiledi fakat Madridin'de ikinci yarıda, ilk yarıya göre oynadığı oyun rahatlığı ve rehaveti unutulmamalı.

İkinci maçta turlayabiliriz. Madridin Avrupa ligindeki deplasman grafiğide baya iyi ayrıca Cenk 60dk Casillas 30 dk rüştü vari oynamaya devam ederse İnönüde 4 yeriz.Ernstin ikinci maçta olmaması, Quaresma'nın kafasında Beşiktaşı bitirdiği sinyallerini veren haraketleri ikinci maç ve ilerisi için can sıkıcı.

Hiç yorum yok: