Pazartesi, Mayıs 14

Ş A M P İ Y O N


Bu lige böyle epik bir final yakışırdı. tüm zorlamalara, haksızlıklara, adaletsizliklere rağmen şampiyon Galatasaray. Karıköy'de kaldırılan kupa ise en anlamlısı oldu. Stadın ışıklarını kapatmak, fıskiyeleri açmak ve türlü terör olayları fenerbahçe'ye yakışandı. Kupayı veren TFF Başkanı sıfatlı fakat ar, namus ve sıfat olmayan Demirören'in yüz ifadesi çok şey anlatıyordu. Gönül isterdi ki Trabzonspor'da hakettiği kupayı alabilsin ama bu adaletsiz düzen onu yapamadı. Son olarak ;

GOYDUK, SEVİNİYOZ ...

7 yorum:

G R İ ❥ dedi ki...

çok banal !

aksilaz dedi ki...

insanın zoruna gidince banal gelir. haklısın.

G R İ ❥ dedi ki...

zoruma neden gitsin.

aksilaz dedi ki...

bi fenerbahçeli ile tartışmaya girmek istemiyorum dediğim gibi haklısın.

G R İ ❥ dedi ki...

terorist de dersiniz simdi !

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

ben geldim galatasarayı kutlarım
gönderdim adresi :)))

aksilaz dedi ki...

@Lô - Lâ
Terörist hafif kalır. fenerbahçe başlı başına bi terör örgütü gibi. hani diyorlar ya en büyük sivil toplum örgütü. bu koca bir yalan. sivil örgüt olan halktan olur baskıcı olmaz. fenerbahçe kendi doğrularını zorla ve her türlü oyunla kabul ettirmeye çalışan karanlık bir terör örgütü gibi. nasılsa koyunu çok, istediği gibi yönlendirebiliyor.

bu tüm takımlarda mevcut ancak diğerleri aklı başında ve doğru yola sevketmeye çalışırken fenerbahçe yönetimleri her daim kendi yanlışlarını örtmek için kullanmakta seyirciyi. zaten yanlışlarını görebilselerdi 3. kez son maçta şampiyonluk kaçımazdı.