Pazartesi, Mayıs 13

El Clasicco



Utanmadan bir daha futbol oynayacaksınız. İki takımın yöneticisi, teknik direktörleri, futbolcuları içinden Mehmet Topal , Sow, Hamit ve Selçuk İnan dışında dün sahaya futbol oynamaya çıkan yoktu. Kendi takımım adına yazacak olursam ; Sabri, Riera, Melo, Aydın gibi karakterleri ve özellikle asli görevi tercümanlık olan holigan Mert Çetin'in kulüple ilişiğini bugün keserdim. Karşı tarafta ise Emre, Volkan, Aykut gibi isimler olduğu sürece ikinci olmaya devam ederler. Daha da önemlisi bol bol düşman kazanırlar. El Clasicco bu derbinin gerçek adıdır.

2 yorum:

hrmpasa dedi ki...

Çok güzel bir özet olmuş hacım aynen katılıyorum.Çirkinliklerden fazlasıyla bıkıldı artık.Çamurculuktan vazgeçip gerçeğe,"güzel oyun"a odaklanmak dileğiyle..

aksilaz dedi ki...

Sanırım u ülkede güzel futbol ve benzeri türevleri göremeyeceğiz. Ama pisliğin başı fenerbahçedir öncelikle orayı temizlemek gerekli. Son ırkçılık olayları ve milyonlar önünde yualan konuşmaları fakat bunnu medyada ver bulmaması. Sonrasında Meireles'e verilmeyen ceza vs önce kaynağı yokedip sonrasında diğer artıkları temizlemek lazım.

Kısaca ilk iş aziz Yıldırım ve uzantılarını futboldan, spordan uzaklaştırmak olmalı.

Ayrıca Galatasarayın takındığı tavır da hiç hoş değil. özellikle Ünal Aysalın Türkiyede ırkçılık yok lafları ise olimpiyat öncesinde kötü görünmemek adınadır sadece. Hepsine yazıklar olsun.