Cumartesi, Haziran 21

Yinede Şahlanıyor Aman

Dünkü mücadeleye sadece bir maç gözüyle bakmak imkansız.Şükürler olsun maçı kazanmayı başardık.Bu sefer geri dönüşün kralını yaptık.Her maçımızda rakibimize daha çok acı çektiriyoruz.Hırvatlar Almanya maçını düşünürken golü gördüler kalelerinde.

Maçın genel bi analizini yaparsak.120 dakika boyunca ortada bi maçtı.Ama sahada öyle bir hakem vardı ki anlatılmaz kararlar verdi.Ona başka bir postta belgeleri ile değinirim.Sahada Gökhan Zan'dan başka herkes kusursuz mücadele etti.Ama Gökhan'nın bu başarıda zerre payı yok.Aksine maçı sayesinde verecektik.

Arda Nihat etklisizdi ancak cesur yüreğimiz Tuncay 120 dakika boyunca durmadan koştu.Ancak o da cezalı maalesef Alman maçında.Emre Aşık golümüzde müthiş katkı sağladı.Klasik rakibi dağıtan hava topuna yğkselişini yaptı ve nöbetçi golcümüz (vururken Semih gol olunca Şentürk) yine işini yaptı.Ne diyeyim yolumuz açık artık.

Not:Sabah işe gelirken bi abime rastladım.Ne olur dedi Almanya'ya 5 atarız dedim.O da walla herşeye inanırım diye karşılık verdi.Artık önümüz açık kupasız dönmeyiz.



Hiç yorum yok: