Salı, Kasım 25

Plan

MHP Başkanı Devlet Bahçeli son yıllarda vermiş olduğu nadir güzel konuşmalrından birini bugün yaptı.Gerek zaman gerek vurgu olarak çok güzel bir çıkış.İşte sözler:

"Bebek katilinin affının önünü açılmaktadır. Öcalan'ın sağlık durumları, kötü muamele gördüğüne yönelik propaganda son dönemde artmıştır. İmralı canisine ev hapsi hakkının tanınması açıkça Meclis'te dile getirilmeye başlanmıştır.
Avrupa bu konuya özel hassasiyet göstermiş, insan hakları örgütleri bir yerde İmralı'yı takip eden kuruluşlar haline gelmiştir. İmralı canisinin serbest kalmasına yönelik bir garanti anlaşması vardır. Dağda Mehmetçiği şehit eden teröristler ile polise taş atanlar AKP hükümeti tarafından ödüllendirilmiştir. İmralı canisi serbest kalana kadar bu durum tekrarlarıp duracaktır. AKP, önce PKK taşlarına sonra Avrupa örgütlerine teslim olmuştur.
Değerli arkadaşlarım;
Dikkatimizi çeken diğer husus ise çözüm, çara, açılım, hal tarzı ve uyanmak adında sunulan yeni bir etkilenme ve kabul etme sürecinin kabul etme planıdır.
Türkiye'nin üniter yapısını açıkça dile getirenlerin, sözde yeni bir Türkiye yapılanmasından sözetmeleri tesadüf değildir. Türkiyemiz maalesef iktidar tarafından üzerinde karanlık planların uygulandığı bir ülke haline gelmiştir"

Hiç yorum yok: