Salı, Mayıs 31

Didier Zokora Trabzonspor'da

Trabzonspor kan kaybından sonra ufak çaplı bir yapılanma yaşıyor. Orta sahda akıl kaybını enerji yüklemesi ile telafi edecek gibi duruyor. Barış Özbek transferinden sonra Sevilla'dan alınan Zokora bunun göstergesi. Zokora orta sahada defnasif açıdan ligimizin çok üstünde bir beceriye sahip. Takımda kalırsa Colman ile uyumunu merak ediyorum.

Tottenham'a 8 milyon sonrasında Sevilla'ya ise 9 milyon euro bedelle transfer olmuş bir oyuncudan söz ediyoruz. Zokora'nın ilginç bir istatistiği var. Genk, St Etienne, Tottenham ve Sevilla kariyerlerinde sadece üç golü var. 310 maçta atılan üç gol epeyi ilginç bir istatistik. Tottenham ve Sevilla kariyerinde golle tanışamamış Zokora.

Trabzonspor'un aynı takımdan Romaric ilede ilgilendiği haberleri gelmekte. Romaric ile Zokora ikilisi kaybedilenden daha fazlasını kazandırabilir Trabzonspor'a. Ayrıca Bobo yada Hamdoui transferleride heran açıklanabilir. Şenol Güneş gelecek sezonda iddiasını devam ettireceğini gösteriyor. Gelecek sezon bizi çok daha heyecanlı bir Türkiye ligi bekliyor.

Hiç yorum yok: