Pazartesi, Ekim 31

Sivasın Yollarına

Son 10 günde 4'üncü, 6günde ise üçüncü maçımızdı. Son yıllardaki en yoğun maç trafiği budur sanırım, haftalar haftaları kovalarken insanın kafası karışmıyo değil futbolcular naapsın hoccam! Saolsun federasyonumuz bu sezonun b.kunu çıkardı, tamam haftaiçi maç oynansın falan eyvallah Avrupadaki futbolcular oynuyorlarda bizimkiler neci! oda tamam ama bu sene b.k oldu.

Sivas karşısında son 3 maçtaki kadrodan bir-iki rotasyon vardı sadece böyle olunca yorgunluk belirtilerinin erken başgöstermesi şaşırtıcı olmadı. Bu bakımdan erken gelen gol Beşiktaşımızın her maçta olacağı gibi ekmeğine yağ sürdü.

Golle gelen pozisyon zenginliği 30'uncu dakikadan sonra gelen yorgunlukta yerini Sivas üstünlüğünde oyun görüntüsü ve rakibe verilen iki net pozisyona bırakıyordu kendisini. Allah korudu! Başka türlü açıklanmaz o pozisyonların kaçması... Sivas şansız biz ise ballıydık!

İkinci yarı yorgunluk iyice bastırmaya başladı ardından gelen golle eyvah derken... Sivaslı oyuncunun hediyesi penaltı ve kırmızı kart ekmeğimize yağ sürüyor bastıran Sivasın gardını düşürüyordu. Quaresma bu maçtada her topu eziyor, taraftarla tartışmalara giriyor fakat yaptığı asistle taraftarın gönlünü alıyordu. Tamam yetenekse yetenek ! ama son maçlardaki hal ve hareketleri üzücü ve tehlikeli kulağı falan çekilmeli kendisini üstündeki formadan büyük görmeye başladı fakat bilmeli ki o forma kimleri gördü geçirdi herkes yalan... BEŞİKTAŞ FORMASI GERÇEK!!!

Hiç yorum yok: