Perşembe, Mart 22

Fenerbahçe Taraftarı



Tümünü aynı kefeye koymak gibi bir niyetim yok ancak çok çok büyük çoğunluğunun seviyesiz ve antipatik olduğu yadsınamaz bir gerçek. Fazlada uzun yazmaya gerek yok. ne deseniz anlamayacakalr ve her zaman ki gibi Fenerbahçe büyüklüğünden bahsedecekler. Rakip takım teknik direktörüne, futbolcusuna eline geçen maddeyi at ve sonra haklıymış gibi göstermeye çalış. Medya o çakmağı, parayı atanı değilde alnı yarılan kişiyi sorgulasın. Neyse TFF'den büyük UEFA var ve hakettikleri cezayı alacaklar.

7 yorum:

WarBlood dedi ki...

o yara bantları yanlış yerlere takılmış...

WarBlood dedi ki...

ayrıca play-off'ta arena'da oynanacak maçta aykut kocaman ya da diğer kişilere yapılacak saldırıda tutumlarını merak ediyorum.böyle birşey olursa ki büyük ihtimalle olacak,nedeni bu gerzek fenerlilerin iğrenç tavırlarıdır...

aksilaz dedi ki...

Arena'da bu tip bir hadise olacağını sanmıyorum ama olursa sorumlusu fenerbahçe taraftarıdır. Ligdeki ilk maçta sahaya birşey atmak bir yana küfür dahi edilmedi. Gerçi bunun bir nedenide oyun olarak ezmemizdi. Kötü bir sonuçta neler olacağı hiç belli olmaz.

Demem odur ki fenerbahçe taraftarı ve camiası bambaşka bir kafadalar. Ahmaklık ve pişkinlik arasında gidip geliyorlar. Play-off tada oyun ve skor olarak ezip geçeceğiz üstlerinden. Sonrasında yaralarını saracak bant dahi bulamayacaklar.

G R İ ❥ dedi ki...

evet, bu saydiklariniz sadece fenerlilere ait ..

diger takimlar alinlarindan opulecek kadar masumlar ...

; )

aksilaz dedi ki...

Seviyesizlik her takım taraftarlarında var ancak antipatiklik konusunda Fenerbahçe en önde her zaman.

Umarım siz o tenzih etmiş olduğum kitle içindesiniz :)

G R İ ❥ dedi ki...

ki su antipatiklik olayinda sana katilmiyorum .. bu unvani ilk once besiktasa sonrada trabzon taraftarina yakistiriyorum ..

bu arada - takim tutmuyorum ben .. objektif bakis acisi diyelim mi ? : )

aksilaz dedi ki...

Takım tutmadığınıza göre objektif bakış açısı olduğu kesin. Ancak doğruluğu konusunda büyük şüphelerim var.