Cuma, Mart 16

Yetmez ama Evet



Olmadı, neden olmadı ? Bu soruya cevap bulmak hiç zor değil, 40 tane cevap, maddeler halinde yazılabilir. Eksikler bahane değil, maç trafiği bahane değil, başkansızlık bahane değil...

Sonuçta dün gece 11 adam sahadaydı ellerinden geleni sahaya verdiler ama yetmedi. Futbolcularımızı bu Türk Futbolu adına Bayrağımızı buraya kadar taşıdıkları için tebrik etmemiz lazım.

Maçta tek olumsuzluk Cenk'in yediği ikinci goldür. Beşiktaş değil Cenk yemiştir o golü... Bu 1,2,3 değil sayamıyorum. Taraftar arkasında durdukça yavşıyor sanki... Al o taraftar yavşatır seni bi kalemde. Genç, milli bir kaleci öyle gol yemez, yememelidir. Yine de Cenk'in arkasındayım ve onu kazanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Şimdi elimizde lig ve kupa var. Lig zoraki olsa da onurlu,şerefli Beşiktaşımıza yakışır bir mücadeleyle şu berbat sezonu tamamlayıp, yeni gelen yönetimimizle alacak-verecek defterlerini her kademede denkleştirerek önümüze bakmalıyız.

1 yorum:

aksilaz dedi ki...

Bizim geçen yılki halimizden hallicesiniz işte. Kadro birşey var gibi görünen ama asla birşey olamayacak oyuncularla dolu(Veli, Toraman, Ekrem, Cenk vs) köklü bir değişim olmalı ancak nasıl olacak orasıda muamma. Daha kulübün başkanı yok ortada. Aday olanlar iki gün sonra çekiliyor. Ekonomi desen yerlerde.

Uzun lafın kısası Beşiktaş taraftarının işi zor.