Çarşamba, Ekim 3

Zaman

Şaşırmayı çok isterdim ama malesef. Hep böyle olmuştur, rakipler puan kaybeder Beşiktaşta arkasından hemencecik patlatır puan kaybını. Çok önemli bi fırsattı oysa ki... Bu sene için biçilmiş kaftandı. Rakiplerin kaybettiği haftada alınacak 3 puan hem özgüvene güven katacak hem camia ve rakiplere önemli mesajlar verdirecekti malesef olmadı.

Sivasspor iyi, diri bir takım. Puan ya da puanlar almak içerde dışarda zor bu takımdan. Gerçekten Rıza hocada dersini çalışmış Beşiktaşa pozisyon fırsatı vermedi, orta alanı sıkı tuttu. Sadece Fernandes bağlanınca şuan çözülüyoruz malesef. İkinci adam sorunumuz var. Bu problem zaman içinde çözülecektir, çözülürde. Necip, Veli, Olcay, Holosko daha fazlasını yapmalılar sadece fizik, koşu becerisi oyun kazanmaya yetmiyor.

Samet Aybaba Ntvspordaki programda "alıcaz,kapıcaz,hızlı ve basit oynayacağız,savaşacağız" demişti. Bunun örneklerinide bu sene şuan itibariyle sunuldu. Zaten bunu hertakım ister o da ayrı bi konu. Ama sen bunlardan birini yapamazsan, Bi B planı devreye girer işte Beşiktaşta şuan bu yok. Olmasınıda bekleyemeyiz bu seneki durumumuz ortada. Bu sene bunları yaparsak kazanacağız yapamazsak kaybedeceğiz. Bu kadar basit.

Yeni dirilmeye başlayan bir takımın iki hafta üstüste mağlup olması üzücü ve sakat bi durum. Umarım özgüven kaybıyla beraber hatalı hamlelere sebep olmaz. Önümüzdeki iki maç Fenerbahçe ve Trabzon maçları bizim için önemli lakin rakipler içinde çıkış hatta KURTULUŞ maçları olabilir. Bu da mücadelelerin kalite ve zevk seviyesini yükseltecektir. Biz bu mücadelerden istenilen puan ve izlenimi alırsak önemli ölçüde özgüven kazanır, gerekli yerlere ilgili mesajları verir hatta iyi bir seri bile yakalayabiliriz.@@alpertrgt1

Hiç yorum yok: