Salı, Temmuz 2

Başka Kapıya


Beşiktaş stadını yıktı ve bu sene nerede oynayacağı belli olmayan bir kulüp. Geçtiğimiz yıldan beri Galatasaray'ın TT Arena Stadına kendilerini yamamaya çalışıyorlar. Yüzsüzce defalarca bu isteklerini dile getirebiliyorlar. Kulübün bu tavrına alıştık ama taraftarlarına ayrı bi parantez açmak lazım. Yol kenarında bi stad diye dalga geçtikleri TT Arena'ya gelip nasıl sahiplenecekler ve içlerine sinecek o stadda tezahürat yapmak. Zira Galatasaray logoları sürekli orada olmuş olacak. Halbuki şikecilerin aynı stadda oynaması daha mantıklı olurdu. Kadıköy'de güzel güzel paylaşırlar stadı. nasılsa avrupa kupası maçları olmayacak.  PTT 1. lig fikstüründe de biri içeride oynarken diğeri deplasman oynar ve herşey hallolmuş olur.

11 yorum:

Gokruh dedi ki...

ulan ne kadar rahat sike yaptınız diyorsun be dogru sizin gibi çantalarla aleni götürmediğimiz için adımız şikeci oldu sende haklsın

aksilaz dedi ki...

Şike olup olmadığı delillerle ortada, rahat dememem için bi sebep yok ki.

Galatasaray'ın şike yaptığı, şikeyi ülkeye getiren kulüp olduğu vs gibi dedikodular ispatlanmadıka sadece dedikodu olacaktır. Temiz kulüp olduğuna bende inanmıyorum ancak bi tarafta mahkeme ispatlı şike diğer tarafta dedikodu olunca inandırıcı gelmiyor.

Bahsettiğin Ankaragücü maçı ise bizden iki hafta önce siz 6-0 yenince birşey olmuyor tabi. Ayrıca 100 yılınızda ki gibi şaibeli maçları fenerbahçe bile oynamamıştır. istisnasız son 10 hafta boyunca kollandınız.

Stad konusunda fikrin nedir peki? içinize siner mi hem şikeci, hem dilenci, hem devlet destekli takımın stadında oynamak?

Gokruh dedi ki...

bendwe istemiyorum tabi sizin stadınızda oynamak nede fenerin stadında olimpiyatta oynasınlar daha iyi
zalad konusursam gs kume düşer demişti o zaman ...ergun gursoy malatyaya kayısı yemeye gitmemişti sende haklısın ispatlanmadıkça herkes sucsuzdur ben şahsen maçı seyretmesen şike olduguna inanıcam ama adam hem bir asist hemde 1 gol adam nasıl bir şeki yapmıs anlamakta zorlanıyorum dogrusu

biz yuzinci yılda kollandık belki dogrudur siz 4 yıl üstüste şampiyon olurken neydi adam orta sahanın ordan penaltı çalıyordu be daha ne olsun

aksilaz dedi ki...

Zalad konuşsun tutan mı var? Veyahut malatya dan parayı km aldıysa konuşsun.

Tayfur'un tapeleri ortada, ibrahime verilen paralar var ve hepsi ispatlı bunların.

Bizim dört yıllık süreçte neler yaşandı gördük. Uefa kupası kazanan bi kadro ve Hagi var orada. hagi ye verilen tarihi cezalarda Ulusoy döneminde oldu.

Şuan tff başkanı kupa bile veremeiyor Galatasaraya ve bu sizin başkanınızdı kaç sene. geçen sene kupayı vermedi resmen attı ve gitti. Bu adamlara karşı başarılı oluyor Galatasaray ve bu çok büyük bir başarı.

ryan o'reily dedi ki...

İbrahim Akına Beşiktaş tarafından verilen herhangibir para yok ortada, tapelerde de, sadece serdar adalı ve aracı arasında transfer olursa en iyi atı mı veririm diyor adam, biz fenere kurban edildik ve kupa maçı öncesi oluyor bu konuşmalar...şansızlık bu, ayrıca ibrahim 1 gol atıyor asist yapıyor penaltıyıda atıyor eet şike gerçekten. GS 4 sene üstüste babalar gibi kollandı ligte bunu kimse inkar edemez Avrupada oynadığı için, Hagi'nin yaptıklarının 5 te birini yapınca kaç hafta ceza alıyor oyuncular şimdi onlarıda görüyoruz. Artı GS bir önceki sezon öncesi rakip takımın yıldız oyuncularıyla transfer görüşmesi yapıyordu hep, burak,selçuk,yiğit,necati... bunlar ne oluyor normal dimi

aksilaz dedi ki...

O kollanan Hagi en büyük cezalardan birini aldı bunu unutmamak lazım. Zaten bu ülkede tüm cezalarda milat Galatasaray ile başlıyor. En büyük cezaları yiyen takım hep biz olduk. Son örnek Engin mesela yada tükürmeyen Melo ya verilen 6 maç ancak tüküren Meirelese verilmeye nceza. Bunlarıda yapan sizin eski başkanınız.

Tıpkı bugün 6+0+4 kararını çıkardığı gibi. Hizmet ettiği yer ve kulüp bellidir. Galatasaray arayı fazla açmasın diye bakalım bu sene hangi dümenler dönecek ligde.

Tayfur'un İbrahim ile yaptığı görüşmelerde düzmece mi yani? Dediğim gibi kadıköyde oynamanız daha mantıklı. Sonuçta avrupa maçları yok iki takımın.

ryan o'reily dedi ki...

para mı geçiyo o görüşmelerde anlamadım. Vaal başkasının stadında oynanmasını hiç istemem hele devletin stadını babasının malıymış sayan zihniyetin stadını hiç istemem.kasımpaşada,olimpiyatta oynayalım

aksilaz dedi ki...

Devletin stadı :)

ryan o'reily dedi ki...

kendisimi yaptı stadı gs

aksilaz dedi ki...

Stadı kendisi yapma olayını da bi türlü anlamıyorum. Fenerbahçe kendisimi yaptı? Devlet destekli kredilerle bu işi parça parça yaptı. Topuk yaylası ise fenerbahceye cekilen peşkeş arazi ve yayın gelirlerinin daha zamanı gelmeden almaları sayesinde yaptılar.

Siz ise başka bir yol seçenerek sponsorlara stad yaptırmaya gittiniz. Galatasaray ise varolan araziden fedakarlık ederek bu stadın sahibi oldu. bana kalırsa en makul yol bu. Zira hiçbir stad o kulübün malı değil, devletin malıdır. Kulüpler sadece kiracı olabilirler.

Umarım stadınızı taahhüt edilen sürede bitirirsiniz ve ekonomik olarak güçlenirsiniz.

aksilaz dedi ki...

Kendi stadını yapmak bu mu? 80 milyon $ hibe

https://pbs.twimg.com/media/BD4flVPCIAEbcjd.jpg:large

http://www.besiktaspostasi.com/raporda-sok-ifade-inonu-stadini-devlet-hibe-yoluyla-yapacak-32044.htm#.Ue931o30Gz5

http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=4482

https://twitter.com/kadircetincali/status/305701518147993600