Perşembe, Ocak 24

Koeman=Korkaklık

Yine Valencia yazmak istiyorum çünkü kadrosu ile hiç de orantılı bir oyun oynayamıyor maalesef.Dünde Atletico'yu zor yendiler.Motta'ya dua etsinler gereksiz yere kırmızı kart gördü 26. dakikada.Zor bela attıkları tek golle 1-0 galip geldiler.Önce kadrolara bi bakalım;
Valencia CF 1: Hildebrand, Caneira (Miguel, min. 46), Albiol, Helguera, Moretti, Marchena, Baraja (Maduro, min. 51), Ever (Joaquín, min. 70), Vicente, Silva y Villa.
Atlético de Madrid 0: Falcón, Valera, Perea, Pablo, Pernía, Motta, Cléber, Luis García (Cuevas, min. 89), Maxi, Agüero (Forlán, min. 46) y Mista (Reyes, min. 57).
Gol: 1-0 Silva (min. 33)
Koeman utanmasa ilk 11 in tamamını defansif oyunculardan kuracak.Baraja,Marchena,Ever Banega ve sonradan giren yeni transfer Maduro.İki takımında kadrolarına dikkatlice inceleyin en kötü denilen 5 adam alın bizim ligimizde orta sınıf bi takıma monte edin neler olur acaba?Sanırım şampiyonlugun en büyük adayı olur.Sonradan oyuna girenler Miguel-Joaquin-Maduro-Cuevas Forlan-Reyes bi de dün bize bakalım Servet kurtarıcı mehmet topal takımın şefi rolünde sahaya sürüldü.Biz futbol izlemiyoruz maalesef.Gene epeyi açıldık.Kısaca toparlayalım
***********
Valencia iyi oynamıyor Galatasray hiç oynamıyo ama Valencia taraftarı her an heyecanlı biz ise giderek heyecanımızı yitiriyoruz.Nedeni ise sonradan giren oyunculara bakmak yeterli.

Hiç yorum yok: