Pazartesi, Eylül 22

Avrupa'dan Kısa Kısa

Hollanda'da haftanın maçında Feyenoord ile Ajax 2-2 berabere kaldılar.Az Alkmaar ise evinde PSV'yi tek golle geçerek lgide ilk puanını aldı.3. hafta sonunda lider Groningen.Onun peşinde ise Heerenveen var.PSV 6, Ajax ve Feyenoord 4 puanda.

Fransa'da artık olağan birşey olan Lyon liderliğini bu haftada sürdürdü.Lorient deplasmanında yeni transfer Ederson ile güldüler.Marsilya Monaco'yu Veledrom'da yenemeyince Lyon ile arasındaki fark 4'e yükseldi.Kezman'lı PSG St Etienne deplasmanında 1-0 mağlup ayrıldı.Bordeaux Grenoble deplamanında 2 golle galip.Ligin dibinde ise Mevlit'lü Sochaux var.Geçen yıl diplerde olan Toulouse bu sene 3. sırada.Ligin 3 yeni ekibi Nantes, Le Havre ve Grenoble Sochaux'un üstünde sıralanıyor.

Bayern Münih evinde tarihi bir yenilgi aldı Werder Bremen'den.67. dakikada skor 0-5 olmuştu.Sonrasında attıkalrı 2 gol bir anlam ifade etmiyor.Diğer çarpıcı skor ise Wolfsburg'dan.Evinde Hamburg'u ilkyarıdaki gollerle 3-0 la geçtiler.Dortmunda Hoffenheim deplasmanında kayıpları oynadı ve 4-1 lik yenilgi aldı.Stutgard ve Schalke bu haftanın diğer kazananları.Schalke lider durumda şuan.

İngiltere'de iddialı konuşan Scolari derbideki beraberliğe sevinmiştir.ManU Park ile öne geçti.Golde Evra müthiş bir güç gösterisi yaptı.Chelsea beraberliği Kalou'nun kafasından buldu.Liverpool kendine has geleneğini devam ettiriyor.Stoke ile golsüz berabere kaldılar Anfield'da.Arsenal Bolton deplasmanından rahat döndü.Transferin yıldızı City ise.Portsmouth'a 6 golle patladı.En kötü durumda ise Tottenham ar.Kadro süper ancak ligin dibindeler.Onları istikrarsızlık abidesi Newcastle takip ediyor.

Real Madrid Racing Santander'i iki golle geçti.Suster Ruud-Raul-Higuain'i 11 de oynattı.Barca ise Gijon'patladı.Deplasmanda 6 gol attılar.Gijon haftaya Real Madrid ile oynayacak bi 6 daha yiyebilirler.Valncia tek golle 3 puan aldı ve lider.Almeria geçen sene kaldığı yerden devam ediyor.Valencia ile aynı puada.Betis derbisinde gol sesi çıkmadı.Sevilla eski performansından uzakta.

İtalya'da Milan ligde ilk puanını aldı.Lider gelen Lazio'yu 4-1 lik net bir skorve güzel oyunlar geçtiler.Ronaldinho Seedorf'un yedeği olarak klübedeydi.İnter Torino seplasmanından 3-1 ile döndü.Mourinho bir şekilde kazandırıyor maçları.Roma kabustan 3-0 ile çıktı.Fiorentina'da 1-0 lık bir galibiyet aldı.






Hiç yorum yok: