Cuma, Eylül 5

FM Yenilikler


Yeni eklenen özelliklere göre artık oyuncularla daha fazla etkileşim içerisinde bulunacağız. Oyuncuları maç içerisinde motive edebileceğiz, tavsiyeleri alabileceğiz, onlara yeni özel antremanlar yükleyebilecek ve böylece özel yetenekler kazanmalarında yol gösterebileceğiz.
Basın ile aramızdaki etkileşimde çok daha fazla olacak, gazetecilerin sıralı olarak gelecek sorularına maruz kalabileceğiz ve bunları oyunun bize sunduğu seçenekler ile cevaplayabileceğiz veya yorumsuz bırakabileceğiz. Sorulardan bunalan menajerler kendi yazdıkları cevap ile basın toplantısına son verebilecek. Verdiğimiz cevabın anlamı oyuna etki etmesede, basın toplantısını sonlandırmamız oyuna etki edebilecek.Ayrıca basın verdiğimiz cevapları bir iki ay sonra önümüze koyabilecek.
Maç motoru artık tercihe bağlı 3D veya 2D olarak seçilebilecek. 3D maç motoru üzerinde gadget sistemi mevcut olacak. Maçı izlerken, oyuncuların puan durumları, oyun sahasındaki dağılımlarını gösteren radar, takımın dizilişi gibi pencereleri kullanılabilecek. Maçta zaman çizelgesi ile önemli anlara gidilebilecek. Maçı takip edebileceğimiz çeşitli kamera varyasyonlarıda bulunacak. Maç motoru ise şu anda %50 oranında hazırlanmış ve geliştirilmesine devam ediyor.
Asistan menajer artık bizimle daha fazla ilgilenecek ve düşüncelerini gerek maç gerekse maç dışında bizimle paylaşacak.
Transfer sistemi baştan sona yenilenmiş, artık daha fazla transfer haberi, spekülasyon ile karşılaşacağız. Transfer söylentilerini görebileceğimiz özel bir ekran olacak. Ülkelerin ekonomik durumları ve kulüplerin bütçe durumları oyunda daha hassas bir biçimde hissedilecek ve transferlere etki edecek.
Kulüpteki güven ortamımızdada yenilikler görülecek.
Hata panelinden artık oyunda yaşanılan sorunlar firmaya kolaylıkla gönderilebilecek,
Artık bayan Football Manager kullanıcılarınıda sevindiren bir özellik olarak cinsiyet özelliği yer alacak.
Playstation Handheld kullanıcıları içinde iki farklı skin hazırlanmış, ayrıca artık PSP kullanıcıları tek lig ile sınırlı kalmayacaklar PC'de olduğu gibi kariyerleri farklı ligler seçerek oynayabilecek.

Ayrıca daha bir çok yenilik oyun piyasaya çıkış tarihine kadar açıklanacak.

Hiç yorum yok: