Salı, Eylül 2

Son Dakika Transferleri

Transfer sezonunun son gününde Avrupa ve ülkemizde önemli gelişmeler yaşandı.Parası çok olanlar bol bol dağıttılar.İşte son gün transferleri:

- Real Madrid Robinho'yu sonunda gönderdi.Müthiş bir kazanç sağladılar.Gelecek sezonun transfer parası çıktı.Manchester City 42 milyon euro vererek renklerine bağladı Robinho'yu.Taylandlı ortaklar hisselerini Araplara devredince onlarda reklam için bu transferi gerçekleştirdi.Velhasılkelam çok para.
- Beşiktaş'ın belası Gordon bedelsiz olarak Duisburg'a kakalandı(kiralandı).
- Brezilya milli takımındada yer bulan Rafael Sobis 10 milyon euro karşılığı Al Jazeera klübüne transfer oldu.Yıllık ne kadar alacağını bilmek lazım kızmadan önce.
- Espanyol'dan Albert Riera 8 milyon pound karşılığı Liverpool'a geçti.Sol kanat eksikliği vardı o yüzden yararlı transfer.Ancak sürekli İspanya'dan oyuncu transfer etmesi yüzünden Benitez'e samimi bakamıyorum artık.
- Tottenham'lı Berbatov artık Manchester United için gollerini atacak.Açıklanan bedel ise 37,5 milyon euro.Ferguson artık hücumu düşünebilir.
- Galatasaray'ın rakibi Bellinzona Palermo'dan Mensah'ı transfer etti.Roma'nın deseteklediği bir klüp olduğu için Roma'nın oyuncusu diyebiliriz Mensah'a.
- Zaragoza'lı Diego Milito 8 milyon euro karşılığı eski takımı Genova'ya geçti.Onu ikinci ligde tutmak zordu.
- Everton Standart Liege den Fellaini'yi 18.5 milyon euro karşılığı aldı.Fellaini Belçika milli takımdada oynuyor.20 yaşında ve orta sahada forma giyiyor.Mehmet Topal olmadı onu aldılar.Bu parayı asla bize vermezlerdi.Belçika'daki çıkışa dikkat.
- Liverpool'lu Steve Finnan Espanyol'a geçti.Riera'nın diyeti sanırım.Finnan Galatasaray'ın sağ bek sorunun söküp atardı.Voronin ise bir yıllığına Herta Berlin'e kiralandı.Pantelic'le birlikte yırtıcı bi ikili olacaklardır.
- Galatasaray Bursaspor'un 1990 doğumlu oyuncusu Serkan Kurtuluş ile 5 yıllık bir sözleşme imzaladı.Serkan geçen sezon Beşiktaş maçında dikkatimi çekmişti.
- Brezilya'nı FM'nin yeni süperstarı Kerlon Chievo'da.Sanırım büyük takımların birinin parmağı var bu transferde.

Hiç yorum yok: