Pazartesi, Ekim 20

Ne Oluyor Lan

Pkk uzantısı Dtp eş başkanı Emine Ayna adlı vatan haini şöyle konuşabiliyor.
“Bir halkın duygularıyla düşünceleriyle inançlarıyla oynamayın aklınızı başınıza toplayın, Bu işin tüm halklar için bir tek çıkar yolu var. Türkler, Kürtler ve diğer tüm kimlikler için oda diyalogtur. Diyalogla bu işi çözmek zorundasınız. Savaşla kanla olmaz. Her bir operasyon kararı onlarca gencin ölümüne neden oluyor. İstedikleri kadar kendi basınlarında başarılıydık desinler Açıklayamıyorlar,açıklamak zorundalar biz basından okuyoruz, PKK’nın açıklamasıdır Aktütün baskınında 62 tane asker ölmüş,Türkiye Cumhuriyeti devleti açıklamak zorundadır. Kendi açıklamaları 15 asker olduğunu söylüyor. Yeter artık Türkiye halklarını kandırdılar, yeter artık Türkiye’de yaşayan Türkiye de kandırdıkları, bizi zaten kandıramazlar, biz kendi doğru haber alma kanallarımızı alabiliyoruz Kürtleri kandıramıyorlar bugün kandırmaya çalıştıkları kendileridir. Tek çıkar yol hepimizin özgürlüğü için ölümlerin biran önce durması için diyalogla çözümdür.
Eş başkan Emine ayna PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’a yönelik saldırıların Kürt halkına yapıldığını belirterek “Fiziksel saldırıya uğrayarak sıralaştırılmak istenen, basitleştirilmek istenen Kürt halkıdır çünkü buradaki saldırı Kürt halkının iradesinedir. Bu işten kimler çıkar umuyorsa AKP, ABD,İngiltere veya İsrail bu işten çıkar buluyorsa onlara sesleniyorum.Kürt halkı kolay yem değildir.Kürtler bu topraklara geldiklerinden beri yaşadıkları için tüm baskılara rağmen tüm yok saymaya rağmen,tüm inkara rağmen ve tüm öldürmelere rağmen direndi bugünlere geldi ve bugünleri yarattı"
Ayrıca bölücü başı A.Ö. adlı ite kötü muhamele yapılmış gibi Hakkari, Batman, Şırnak'ta esnaf kepenk kapatmış.Ülkenin her yerinde ayaklanmalar başlamış.Polise ve devlete ait olan her bina taşlanıyor yıpratılıyor.
Ulan bu davarları dağda aramaya ne gerek var.Her zaman savunduğum gibi bi Hitlere ihtiyacı var bu ülkenin.

Hiç yorum yok: