Cumartesi, Aralık 20

Eller Günahkar











İddia ediyorum bu Fenerbahçe eğer hakemler olmasa arkasında bir sezon boyunca kazanacağı maç sayısı 10'u geçmez, geçemez.Metin Tokat pozisyona nizami gol demiş yine.Tetikçiler iş başına düştü hemen.Yıllarca hangi hakemlere karşı mücadele etmişiz ortaya çıkıyor.




8 yorum:

muhder dedi ki...

el tartışılacaksa eğer bi yerde buyrun serveti tartışalım. önce kendi kıçımızı örtersek sonra açık olan başkalarına laf yetiştirebiliriz. burada bu hatayı savunduğum anlaşılmasın, uğraşıyoruz örtmeye biz de açıklık umrunda olmayanlar var, üzücü durum tabi.

aksilaz dedi ki...

@muhder
tartısılacak pozısyon sayılarına bakalım o zaman.takım karakteri dersini dun arda verdi.
el deyince aklıma olımpıyat stadı ve luciano geliyor nedense.

muhder dedi ki...

hani bir de kural hatası yapılıp örtbas edilen hacettepe maçı var, aklıma geldi nedense. tartışmakla bitmez bunlar aksilaz. ne dersek diyelim büyüklerin arkası kollanıyor, canı yanan isyan ediyor. buyur tartışalım tartışmalı pozisyon sayısını, sonu gelmez nasılsa..

aksilaz dedi ki...

buyuklerın kayırıldıgı konusunda elbette hemfıkırım senınle.ancak bu kayırılma derecesine girersek ömür yetmez.tarafsız bakabilmek lazım.ancak sundan emınım gs-fb derbilerinde en cok kımın kayırıldıgını cok ıyı bılıyorum...

muhder dedi ki...

olaya tarafsız bakamadığınını sonucu bildiğini iddia ettiğin şey. yoksa taç atan adama kırmızı kart göstermek kimi kayırmaktır orası tartışılır. burası uzar gider sen 7 kişilik maç dersin, ben çıkar deplasmandaki kupa maçını derim. böyle uzar gider. ben nedense halen bir takıma hakemin itmesinin çok fazla yarayacağını zannetmiyorum. şu an beşiktaşı 100 tane hakem ivmelendirse ne olacak? ne fazla 1 maç 2 maç ya sonrası? ya da bu oyunuyla gs engellenmek istense ne kadar engellenebilecek, kısa dönemli maçlarla sınırlı kalır. uzun vadede bu yapısıyla gs zaten iyi oyununun karşılığını alacaktır. tarafsız bakamayan gözler bunu hakeme bağlar, uçan kuşa bağlar, bala bağlar,şansa bağlar...bağlar da bağlar...

aksilaz dedi ki...

gecen yılki kupa maçındaki hakem yönetimi felaketti haklısın.güzel maçı da katletti hakem.diğer görüşlerine katılıyorum ancak galatasarayın hala iyi futbol oynadığını düşünmüyorum.kazanmak için gerekeni yapıyorlar sadece.66 da 4-2 olan maçı aynı skorla bitirmezdi iyi takım.ancak suan ligde en iyi futbolu oynayan takım olduguda bir gerçek.

muhder dedi ki...

bu arada bloğun sana ait olduğunu bugün farkettim=) sınavlar kafama dank etti sanırım=) takipçilerine bir kişi daha eklendi..

aksilaz dedi ki...

kolay gelsin kardeşim.fikir alış-verişi yaparız artık.sınavlarda başarılar.o illet anları iyi bilirim...