Cuma, Ocak 30

Davos Balonu



Yakışanı yapmak bu olsa gerek.Birde bu Yahudi tohumları anlamazlar öyle laflardan.Omuzunu tutan terbiyesize ise gerekeni vermiş.Dik durmayı başardığımız sürece daha ileriyi görebileceğiz.Ayrıca giderken Amr'ın ayağa kalkıp tokalaşması çok önemli bir detay.Konuşmasının şu kısmı gayet başarılıydı:

“Sesin çok yüksek çıkıyor. Benden yaşlısın biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Benim sesim bu kadar çok yüksek çıkmayacak. Bunu böyle bilesin. Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüz, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum. Ülkenizde başbakanlık yapmış 2 kişinin bana çok önemli lafları vardır. Filistin’e, tankların üstünde girdiği zaman, ’kendimi bir başka mutlu addediyorum’ diyen başbakanlarınız var” dedi.
Peres’in konuşmasının salonda alkışlanmasıyla ilgili olarak da Erdoğan, “Şu zulme alkış tutanları da ayrıca kınıyorum. Peki çocukları öldürenleri kalkıp da alkışlamak öyle zannediyorum ki insanlık suçudur” dedi. Başbakan Erdoğan’ın, “Sadece size, iki söz söyleyeceğim...” sözleri üzerine, oturum yöneticisi, araya girdi. Erdoğan, “sözümü kesmeyin” diyerek, “Tevrat’ın 6. maddesi der ki ’öldürmeyeceksin. Burada öldürme var. Bu da çok enteresan”

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kur'an da çalmayın,yetim hakkı yemeyin diyor...