Pazartesi, Mayıs 2

Günahkar Taraftarlık

Dün Trabzon'da oynanan maçın en dikkat çekici yanı şüphesiz bu pankarttı. Türkiye Futbol Federasyonu gözlemcisi pankartın kaldırılmasını istiyor. Trabzon emniyetide infiale yol açar gerekçesiyle pankartı kaldırmıyor(kaldıramıyor). Futbolun sadece bir oyun olmadığını hepimiz biliyoruz. Fakat hayatın merkezinde olmaması gerektiğini bir çok sprosever bilmiyor sanırım.

Hangi kulübümüz temiz?

Bu soruya olumlu cevap verebilecek kişi varmıdır bunu merak ediyorum. Burak Yılmaz'la kazanılan penaltı belkide maçın kırılma anı oldu. Pozisyonda kırmızı kart tercihi doğru ancak Danny harekete ceza sahası dışında başlıyor net olarak penaltı değil. Bu olay bile çok büyük bir tokattı aslında. Ama anlayana.

Sadece trabzon taraftarına değil elbette. Kendi şahsımada atılan bir tokat niteliğindeydi. Zira olaylara tek taraflı bakmaya alışmışız. Toplum olaran bencil yetiştirilmemiz bizi bu şekilde düşünmeye itiyor.

Son olarak Trabzonsporlular bu güzel takımdan zevk almaya baksınlar. Şampiyon olunmasa dahi bu takım her türlü desteği hakediyor. Beklenen şampiyonluk sabredilirse bir kaç sene içinde elbette gelecektir.

4 yorum:

jose en dedi ki...

uyu sen... 9 puan fark acilmis.. bu fark GUNAHLAR la kapatilmis.. sonrasinda one gecilmis... antep macindaki penalti al iste size de werildi ler felanlar... o mac her turlu kazanilirdi eger izlediysen gormussundur... bu 3 hafta daha baslamadan trabzona 9 puan wersen ne olur wermesen ne olur... ihtiyacimi war yok!! ihtiyaci olan tek sey FB nin puan kaybetmesi... nasil ocak ayinda FB nin ihtiyaci olan TRABZONSPOR un puan kaybetmesi gibi... bu da anlayanaaaaa!!!

jose en dedi ki...

bu yaziya pisman misin bugun AKSILAZ ??

jose en dedi ki...

bu yaziya pisman misin bugun AKSILAZ ??

aksilaz dedi ki...

O zaman ki koşullarda çok doğru bir yazıydı. Şampiyonluğa giden takıma destek yerine başka işlerle uğraşıldı o zamanlar.

Ancak pankartın haklılığı tartışılmaz bile.