Salı, Mayıs 17

İleri Demokrasinin Getirdikleri




En sağdaki milletvekili sıfatı ile başkentte volta atabiliyor. Yanındaki kendi başkentinin belediye başkanlığını yaptığına inanıyor. Bu ülke insanın sabrı deneniyor sanırım. Dağlardan topladıkları leşlerini toprağa defnediyorlar. Fakat bilmiyorlar ki bu topraklar onurlulara kucağını açar.




İş sokaklara çıkıp, yakmakla, yıkmakla oluyor sanıyorlar. İktidarın eli sürekli koruyor onları bunun farkında değiller. Türk halkının kurtuluş savaşı daha bitmedi. Bu sefer kurtarılacak yerler değil irinlerden arınılacak yerler var. Vakit safını belli etme vaktidir.

3 yorum:

Gokruh dedi ki...

ya bu orospu cocukları boyle hukumete yuklenıyor yok adamlarımızı vuruyor fılan dıye bu danısıklı dovus serfesız ler oy kazandırıcak ak partıye oda ordan bagırıyor yok soyle yaparız yok bıyle yaparız dıye mıllet te buna kanıyor o kadar aptal var ıste halbuki bunun zamanında ne kadar cok seslerı cıkmaya basladı farkında degıller bundan once bı sey yapabılıyorlarmıydı ses bıle cıkaramıyorlard sımdı pkk yı bıle savunabılıyorlar ve hiç bir tepki yok adam resmen pkk benım ordum dıyor ya kansız orospu çocukları

aksilaz dedi ki...

Hele bi soluklan yiğidim.

Keserde sapda bir gün dönecek elbet.

Gokruh dedi ki...

ya onu yazarken sınırlıydım de oyle oldu o yazı:)