Salı, Ağustos 16

Bokuyla Oynayan Adam

Pislik halı altına itmeyle temizlenmez. Diğer sıfatsız Beşiktaş'ı kurtardım diyebiliyor. Birbirinize layıksınız ne denir ki. Futbolcu sıfatındaki sinsi pezevenkte "mama" kelimesini yemek olarak söylediğini söyler. Peki ya türk futbolu ?

Zerre umurlarında değil. Tek dertleri fanatiği oldukları takımları kurtarmak. Hala Fenerbahçeliliğinden utanmayanlar varsa bu boku suratlarına sürsünler, nasılsa bi farkları olmaz.


1 yorum:

WarBlood dedi ki...

aaa öyle olurmu kardeşim,yanlış düşünüyosun,bir kere fener hep haklı,hep en iyi,kaybetmişse haksızlığa uğramıştır,kazanınca sapına kadar haketmiştir,en büyük taraftar onlardadır,en iyi başkan,futbolcu,td,malzemeci vs...hep onlardadır.zaten tüm bunlar da onlara kurulan komplonun sonucudur,taa okyanus ötesinden komplo kuruldu adamlara,haa unutmadan birde yıkılmayan son kalede fenerbahçedir :)hem iktidar Galatasaray'ı çok seviyor,öyle seviyorki,ölmüş başkanı hakkında abuk subuk konuşan adamı bilmem ne bakanı yapıyor,taraftarına hakaret eden adamı da spor bakanı yapıyor,yani o derece seviyorlar Galatasaray'ı,çok yanlış düşünüyon çok!!!