Çarşamba, Ocak 4

Sisli Gecede Mutlu Son



Sıkı ekip Eskişehir'den çok, Ersun Hocalı Eskişehir daha ürkütücü geldi bana bugün maçtan önce. Ersun hocanın çalıştırdığı takımlar full atak 0 defans gibi oynar 5-6 atar sonra 3-5 yer... Gerçi bu anlayışı milli takımı çalıştırdığı dönemde göremedik ama o konulara girmeyelim şimdi...

İlk 2 dakikada buna benzer başladı Eskişehir ürküttü beni biraz nekadar takımıma güvensemde, son zamanlarda süper oynasakta... Netekim 2 dakika sürdü bu tabiri caizse köpek gibi saldırı...

Daha sonra Beşiktaş top yapmaya başladı ve sıkça pozisyonlara girdi. İlk onbiri gördüğümde Ekrem ve Eduyu görmek beni şaşırttı ki benchte sakatlıktan çıkma Simao ve reytingi yüksek Pektemek vardı. İlk yarı girilen 3 net pozisyonda ve oluşumlarda Fernandes, kurtarışlarda Ivesa öne çıktı. Fernandes fark katıyor gerçekten hani hep yazdımya Simaosuz ve Quaresmasız kazanmak için başka fark katan oyuncuya ihtiyacımız var aha onu bulduk bu maçla beraber ispatladı kendini zaten bu beklentilere tek o cevap verebilirdi.

Edu ve Ekrem birşey yapamaz ve Almedia saç baş yoldururken Sivok çıktı sahneye aha işte buna gol derler dedi golcü geçinenlere. Simao daha sonra oyuna girsede çok topla buluşamadı tabi bunda çıkmış olduğu sakatlığın etkiside büyük.

Eduya nasıl dayandı Carvalhal inanılır gibi değil çok sabırlı bir adam. Eskişehir hafiften bastırır gibi oldu Batuhanın girişiyle şişirmeler falan Pektemek çıktı sahneye, attığı golle nefes aldırdı resmen.

Sezonun ikinci yarısına iyi başladık böyle devam etmek ümidiyle.

Hiç yorum yok: