Çarşamba, Eylül 26

LAUBALİLİK

Laubalilik, ciddiyetsizlik ve profesyonellikten uzaklaşmak... Son iki maçımızda bunları gördük Beşiktaşta. Bunların hiç olmaması gereken bir sezonda daha işin başında bunları görmek üzücü.

Gaziayıntap deplasmanı zor olacağı belli bir deplasman. Hem bu sene şuanda ki Gaziayıntapın ihtiyaçları, hemde açıkça söylemeli ki artık Gaziayıntap, Kayseri, Bursa  gibi deplasmanlardan 1 puan alınca sevinir olduk. Buda bazı şeyleri ifade ediyor. Buhafta gibi ben açıkçası 1 puana üzülmeyecektim çünkü olayımız bu son yıllarda.

Fakat maç sonuna geldiğimizde elimizde 1 puanın dahi olmaması koyuyor adama. Maça fena başlamamamız, 2 defa öne geçilmesi fakat oyun üstünlüğü elimizdeyken farkı arttırmamak sonrasında uzatmalarda gelen mucize golle 0 puan almak.

İlk yarıda neydik ikinci yarı ne olduk. Ya biz daha ligte ne oynadıkta bi tarafımız kalktı. Yazık oldu. Samet hocanın ikinci yarı oyuna hiç müdahele etmeyişide cabası. Bu sene önemli belkide erken gelen, düşünülmeyen nedenlerle gelen mağlubiyet hayrımızada olabilir. Maç sonunda Hikmet hoca'nın sallamalarını duymak daha feciydi yok Almedia maçın en kötüsüymüş o bile gol atmış yaa adam bir gol bir asistle oynamış sen nediyorsun? çakma imparator ne olacak!

Türkiye kupasında erken yol almaya başladık. Niğde Belediyesporu kutlarım delikanlıca mücadele ettiler. Bizim arkadaşlarımıza helal olsun bu maçta bari rahat olsaydık. Özellikle genç,dinamik arkadaşlara teşekkürler sanki Real Madrid oyuncularıda hava yapıyorlar. Kaza bela niğde eleseydi bizi görürdük. Batuhan efendi salmaya başladı gene, eee sıkıya bukadar geliyor. Ben genç oyuncuları anlamıyorum böyle bir fırsat ellerindeyken garip işler imza atıyorlar kendilerini yırtıp formayı almalılar oysa, böyle fırsatlar herzaman gelmez.@@alpertrgt1

Hiç yorum yok: