Cumartesi, Kasım 3

Çok geçmeden

Galibiyet ne güzel şeymiş Ya Rabbim! unutmuştuk vallahi. Bayramda neşe, sevinç aşıladı bu galibiyet. Devamını bekliyoruz harbiden.

İyi futbol kazandırıyor çoğu zaman. İyi oynadık kimseler inkar edemez. Fernandes önderliğini yapıyor, Oğuzhan ona destek çıkmaya başladı, Almedia klasik gollerinin yanında bide şu karşı karşıya fobisini yenebilse, hele Holosko ant içmiş sanırım sadece Galatasaray maçlarında oynayacağım diye. Olcay savruk ama gayretli, Uğur Boral bigün Olcaya dalar! o derece.

Kasımpaşaya gelecek olursak neden Metin Diyadin gönderildi anlaşılmış değil, yazıklar olsun diyorum sadece.

Hafta arası kupa mesaisi vardı ayrıca, Ofsporu tebrik ederim, Trabzonspordan daha gayretli bir ekip olduklarını gösterdiler. Kupadaki kadromuza dönersek Erkan Kaş dışında ilk onbiri zorlayacak Futbolcu göremedik, o da bu gösterdiklerinin üzerine daha koymalı, çizgiye gözü kapalı iniyor ama  sonrası yok malesef. Batuhanı eleştirmek kolay kaç pozisyon hazırlandı da atamadı ama onunda Terlediğini göstermesi gerekiyor. Gençlere kalsak eleniyorduk bu gerçek ama gençleri böyle maçlarda oynaymayacaksak nerede oynatacağız o ayrı bi gerçek. Ofspordan golü atan Gökhan ve orta alandaki etkili oyununu gösteren Hicabi iyi oyuncular olmaya adaylar. Mersin mücadelesi çok zor olacak üç puna alınırsa ilk defa olumlu bir serimiz olacak.@alpertrgt1

Hiç yorum yok: