Pazartesi, Kasım 26

Melo





Tam ona yakışacak bir hareket oldu bu. Belkide şampiyonluğu getiren kurtarış olacak.

10 yorum:

ryan o'reily dedi ki...

tmm melo kurtardı ama tekrar gerekmiyor mu?

aksilaz dedi ki...

Maç onca hakem hatası varken buna takılmak yanlış. En basiti verilmeyen penaltı ve Muslera'ya haksız çıkan kırmızı kart. tarafsız basın, fanatik fenerli Rıdvan ve fanatik Beşitaşlı Güntekin'in gazlarıyla toplumu yönlendirmeye çalışıyorlar. Melo'nun bu kurtarışı şampiyonluğu getirirse büyük olay olur.

ryan o'reily dedi ki...

diğer pozisyonlar değil bu penaltı tekrarlanmalımıydı diyorum, inşallah şampiyonluk bu penaltıya kalmaz,kötü olur

hrmpasa dedi ki...

Canınızı sıkmayın arkadaşlar...fener olayı acabalara bırakmadan halleder :)

ryan o'reily dedi ki...

@hrmpasa ŞİKEBAHÇE halleder evet

hrmpasa dedi ki...

Şike mike hacı abi doludizgin gidiyor adamlar..

aksilaz dedi ki...

hrmpaşam bari sen böyle deme. kazanıyor olması yaptıklarını örter mi? bugün trabzonspor şu durumdayken hangi fenerlinin içi sızlıyor.

hrmpasa dedi ki...

hacım trabzon fener evveli yılan hikayesi, birinde evlat diğerinde kuyruk acısı..mahkemede çözülmez velhasılı..ha bana gelince bilirsinki güzel futbol nerede ben oradayım..o konuda takımım yok rengim yok..

aksilaz dedi ki...

Seni biliyoruz ancak birde doğru ve olması gereken şeyler var. fenerbahçenin bu ligde oynaması bile yeterince utanç verici.

hrmpasa dedi ki...

O konulara hiç girmem fener düşseydide umrumda olmazdı..ama lig zevk açısından biterdi..bence bu işleri yani şikeyi önlemeye önce iddia kavramından başlanmalı.bahsin olduğu yerde mertlik olmaz..o bu değilde birileri yine derbi öncesi gs-fb gerginliği tırmandırmaya başladı.LİG tv olabilirmi acaba? :)