Pazartesi, Ocak 4

Devre Arası Transferleri

- Bayern Münih transferin en hareketli ekibi oluyor. Gelen kimse yok ancak şuana kadar 4 oyuncu gönderdiler. Luca Toni bedelsiz olarak Roma’ya kiralandı ve bu her iki klüp açısındanda yararlı duruyor. Van Gaal ile şans bulamayan Breno ve Ottl Nürnberg’de sezon sonuna kadar kiralık oynaaycaklar. Ayrıca Baumjohan’da artık Magath ile çalışacak. Ödenen rakam 890.000 euro yazıyor. Çok ucuza kapatmış Schalke işi.

- Bu sezon tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşayan ve Bundesliga’da son sıraya demir atan Hertha Berlin gol sorununu çözmek için Leverkusen’de fazla şans bulamayan Gekas’la anlaştı. Ayrıca Schalke ile yolunu ayıran Kobiashvili’yide alarak kadro derinliği sağladılar. Bir diğer transfer ise FK Moskova’dan gelen Çek oyuncu Hubnik oldu. Bakalım bu atılımla ligde kalmayı başarabileceklermi.

- Leverkusen geleceğin yıldız adayı golcüsü Sukuta-pasu’yu St Pauli’ye kiralık olarak gönderdi.

- Freiburg sezon başı Sivasspor ile adı ciddi şekilde anılan Namouchi ile anlaştı. Ayrıca Metz’den Demba Cisse ile anlaştılar.

- Galatasaray Avrupa ligindeki rakibi Atletico Madrid. Sinama Pongolle’yi Benfica’ya uğurladı. Juventus'tan Molinaro’yuda sezon sonuna kadar kiraladı.

- Fiorentina defans hattına Udinese’den Felipe’yi alarak uzun vadeli bir transfer yaptı. Felipe için 8 milyon euro verdikleri yazılıyor. Felipe genç yaşta ciddi bir Seri A tecrübesine sahip.

- Genova İnter’den David Suazo’yu sezon sonuna kadar kiraladı.

- Atalanta ise Sevilla’dan Chevanton’u kiralayıp gol yollarında aktif hale geçmeyi planlıyor.

4 yorum:

Gokruh dedi ki...

olum iddaa hakkında da bilgi versen ya

aksilaz dedi ki...

İddaa olayına girmeyeli çok oldu. Sağ panelde biggins var orayı takip et. Sağlam ve yüklü oynuyor.

Şu doktor tayfasıyla bi maç daha ayarlasana önümüzdeki hafta için.

Gokruh dedi ki...

bu aksam adam lazımdı bakıyım bulmamıslarsa oynarız

aksilaz dedi ki...

Bu akşam olmaz haftaya ayarla