Çarşamba, Temmuz 6

Adalet Herkes İçindir




Pazar sabahından bu yana tek gündem Futbolda Şike Operasyonu oldu. Bu olaylardan herkes şüphe ediyordu fakat ilk kez bu kadar ciddi bir şekilde olayların üstüne gidiliyor. Ortaya çıkan ve basına yavaş yavaş sızdırılan belgelere göre suçun işlendiği sabit. Ancak işin taraftar boyutu çok karışık bir hal aldı.

Fenerbahçeli taraftarın büyük çoğunluğu Aziz Yıldırım ve çetesine öfke kusuyor. Ancak fanatik ve at gözlü bakanlar saçma sapan ifadelerle savunmaya geçiyorlar. Yapılan Fenerbahçeyi kirletmek değil aksine temizlemektir. Bu olayın ucu kime dokunursa dokunsun sonuna kadar gidilmeli.

Trabzonspor ise kararı büyük bir heyecanla bekliyor ve şampiyonluk istiyor. Bu konuda haklı oldukları da bir gerçek. 7. Şampiyonluk geç ve garip bir şekilde olsa da hanelerine yazılabilir. Ve doyasıya kutlama hakkına sahipler.

Bu olaylar sonrası en büyük üzüntüyü Fenerbahçeli futbolcular yaşamıştır. Sahada yaptıkları mücadele ve akıttıkları ter biranda değerini yitirebilir.

Son olarak Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Sedat Peker, Mecnun Odyakmaz, Bülent Uygun, mehmet Yıldız, İbrahim Akın vb pisliklerden kurtulan bir Türk futboluna büyük ihtiyaç var. Dediğim gibi kime uzanırsa uzansın yeter ki izlediğimiz maçlardan şüphe duymayalım.

Hiç yorum yok: