Cumartesi, Aralık 17

Stoke'da kalmadı Bragaya gidelim




Pis bi maçtı vesselam, yenilsek elin oğluna bel bağlıycaz, beraberlikle şerefli ikinciliklerimize birini daha dahil edicez ama assıl galibiyetle lider, tek, hür Avrupa liginde üst turda olucaz.

Stoke nede olsa ingiliz ekibi çetin ceviz adamlar yalnız light bir kadroyla İstanbula gelerek premier ligi daha fazla düşündükleri aşikar.

İyi başlamamıza rağmen cepten yenilen golden çok hemen akabinde topçu arkadaşların resmen aptallaştığı pozisyon benim canımı daha yaktı açıkçası, ben bu tür pozisyonlardan utanıyorum bir ekip nasıl olurda böyle basiretleşir! Bu malesef milletçe, her takımımızca yaşadığımız bir hastalık!!! az daha zıçıyoduk, şansımız yaver gitti, kulaklarımız Kievdeydi ve skor 2-0 olmuştu.

Oyunda fark katan oyuncumuz Fernandes idi coştu maşallah çokta iyi gidiyor umarım bozulmaz, iki yönlü oyununu oynadı tam bir lidelik örneği gösterdi...

Holosko yoktu, ne yapmaya çalışıyor anlamadım... İkinci yarı Pektemeğe yerini bıraktı Pektemekte farkını gösterdi.

Edu bilinmez futbolcularımızdan fakat sonradan oyuna girdiğinde özellikle Avrupa arenasında klas goller atıyor yine birini gösterdi bize ayağına sağlık ne diyelim.

Şimdi rakip Braga, kötünün iyisi diyemem tabi grup lideri çıkıp 2.torbadan daha light rakip beklemek benimde hakkım, L.Moskova misal. Hayırlısı diyelim geçen senenin finalisti olduğunu unutmayalım.

Tayfur HAVUTÇU, Serdar ADALI ve Ahmet ATEŞ aramıza geri döndü... ADALET YERİNİ BULDU!!!

Hiç yorum yok: