Cumartesi, Kasım 24

GELİYORUZ




           Kendi evimizde Akhisar karşısında kazanmalıydık. Gereği yapıldı. Zaten bu sezon maşallah kazanılması gereken maçlar kazanılıyor, takım coşku ve umut veriyor. Akhisar karşısında 7 dakika'da bulunan 2 gol maçın gazını aldı. Zaten hafta boyunca konsantre olamayan futbolcular iyice rehavete kapıldı ve goy goy yaptılar resmen. İlk yarı 3-0 üstünlüğümüzle bitince ikinci yarı  tamemiyle Akhisar kontrolünde geçti. Akhisar çapınca futbol adına birşeyler ortaya koymaya çalışan bir ekip, birkaç bitirici oyuncusu olsa  çok daha iyi olabilirler. Birazda Ege takımı olması gereği sempatim var ve umarım düşmezler.
           Rehavet nedir anlamıyorum, ne yaptık ki daha... Sanki açık ara lider olduk, maç fazlasıyla lideriz. Çok pozisyon buluyoruz eyvallah bi o kadarda  pozisyon veriyoruz. Rakip topla oynarken seyrediyoruz. Bu problemleri çözmeliyiz.
         Hakem Halis ÖZKAHYA'nın yönetimi normaldi. Beşiktaşlı futbolculara gösterdiği her kart haklıdır. Yalnız birazda Akhisarlı futbolcuların hal ve hareketlerini görseydi daha iyi olurdu kanımca. Şimdi sırada önce kupa mesaisi daha sonra Orduspor deplasmanı var. Şu iki maçtan kazasız ayrılmak ileriye atılacak sağlam adımların garantörü olacaktır.
        Son olarak İsmail KÖYBAŞI ve futbolcularımızın arkadaşlarına verdiği destekten söz etmeden olmaz. İsmail  umarım tez zamanda kendine gelir(psikolojik olarak), iyileşir ve takıma katılır. Ona gerçekten bu takımın ihtiyacı vardı. Şimdi Uğur BORAL ve Emre ÖZKAN(keşke form tutsada oynasa) alternatifleriyle devam etmek zorundayız. Takımın ona verdiği destek ve moral inanılmaz. Ersan GÜLÜM'ün İsmaile söyledikleri  herşeyi açıklıyor; ‘İsmail çok şanslısın...’ (O anlamadı) Ersan bunun üzerine, “1 sene önce buraya ameliyata geldiğimde yanımda hiç kimse yoktu”  @alpertrgt1


4 yorum:

aksilaz dedi ki...

Cumartesi lider Pazar aksamı 4. :D geliyorlar

ryan o'reily dedi ki...

geliyoruz dedik, GELDİK demedik :D şuan birçok şey yolunda gidiyor. Ben ümitliyim. hoplayıp zıplamadan kimselerden birşey beklemeden top oynuyoruz,kazanıyoruz ve iyi yoldayız.

aksilaz dedi ki...

Alper'im bir kaç maçta kollandınız ki bu herkesin başına geliyor. Beşiktaşın şuanki sıralamasına şöyle bakmak lazım : Galatasaray ve Fenerbahçe formda değilken ve Beşiktaş en yüksek formundayken durum bu. İki takım biraz toparlansa Beşiktaş bu seviyede kalabilecekmi ana mesele bu.

Ayrıca Beşiktaş'ın şuan ki oynadığı yada oynamaya çalıştığı futbolu takdir etmemek mümkün değil. Devre arasında Milevski ve Nene transfeleri olursa çok daha zevkli bir takım haline bürünür.

ryan o'reily dedi ki...

hangi maçlarda kollandık merak ediyorum eyvallah sonunda bazı şeyleri görüp kabul etmen sevindirici. liglerde sıralama öyle oluyor zati her takımın aynı seviyede futbol oynadığı, başabaş gittiği lig çok az, geçen senede Beşiktaş kötüydü mesela, önceki senede Galatasaray sıralamaya öyle bakılmamalı bence. Ama Beşiktaşın ilk dörde tutunabilmesi için ne kadar iyi oynasada kadro takviyesine ihtiyacı var.bu kadro ligi sonuna kadar zor götürür. Milevski tamam ama Nene ikinci Q7 vakası olur diye korkuyorum.hayırlısı.