Çarşamba, Kasım 5

Şampiyonlar Ligi vol 4.1

A Grubunda komadaki Roma biraz olsun kendine kredi sağlama imkanı buldu.Chelsea'yi 3-1 ile geçtiler.Goller Panucci ve Vucinic(2).Chelsea ise Terry ile yanıt verebildi 3-0 dan sonra.Bu Panucci'nin Totti'den sonra heykeli dikilmesi gerekli.Diğer maçta ise grubun bonusu Cluj sürprizlere devam edemedi.Bordeaux 2-1 ile geçti Romanya'da.Goller 6' Gourcuff, 38' Wendel, 9' da Dani cevap verdi Cluj adına.

B Grubu her hafta sürprize imza atan bir grup.Anorthosis evinde İnter ile 3-3 berabere kaldı.Anorthosis'in attığı bir ilk gol var evlere şenlik.Gerçi ikinci golleride müthiş bir şans.Mourinho 3. golden sonra Burdisso'ya müthiş bir bakış attı.Bu hafta 11 de görmeyiz galiba onu.Diğer maçta ise Werder Bremen ev kazasına devam etti.Yunan Panathinaikos Almanya'dan 3-0 ile döndü.Goller 58' Mantzios, 70' Karagounis, 83' Tziolis den.Karagounis jenerik bir gol attı.Seviyorum onun oyun tarzını.Gattuso'nun bi gömlek düşüğü.

C Grubunda Barca evinde 62' de Messi ile öne geçti ancak 82' de Eren Basel adına beraberliği sağladı.Maçta böyle bitti.Barca rölantiye aldı bu hafta.Diğer maçta Sporting Lisbon evinde Shaktar'ı 73' Derlei ile 1-0 geçti.Hayati bi galibiyet oldu onlar adına.

D Grubu dramatik bir sonla kapandı dün akşam.Liverpool evinde Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalırken 1 puanı uzatmalarda Gerard'ın penaltısı ile kurtardı.Torres golden sonra epeyi bi sevindi.Dikkatimi çeken nokta oydu.Diğer maçta Marsilya artık duraklama devrine giren PSV yi 3-0 ile geçti.Goller 30' kone, 63' ve 71' Niang dan geldi.

Bu arada dünkü kupon 3 te 3 yaptı dün.Bakalım Perşembe neler olacak.

Hiç yorum yok: