Perşembe, Aralık 2

Kısa Kısa



- Yılın son ayına ulaşmış bulunuyoruz. Yılbaşı geyikleri ve espirileri her zaman ki pusuda bekliyor olacak. Ancak en büyük gerçek zamanın durmadığı ve çok hızlı aktığı.

- Gelecek haftadan itibaren yeni bir işim oluyor. Hedef tabi ki halka hizmet, amme hizmeti yapmış olacağım bir anlamda.

- Dünya Wikileak ile meşgul ve önemli bilgiler içeriyor. Ancak tüm bulunan bilgiler geçmişe dair şöyle gelecekte ki planlardan bi kaç belge olsa doğruluğunu daha iyi anlardık. Sonuçta geçmişte ki olaylardan sonra hayal üretmek daha kolay. Bu arada başbakanımız Tayyeap ile ilgili önemli iddialar mevcut.

- Yine sevgili başbakanımız emiş ki doğruluğu belgelensin istifa ederim. İsviçre’deki hesapları kendisi dahi istese belgeleyemez o derece sıkı kanunları var o bankaların. Seçime doğru daha neler neler dökülür ortaya.

- Bu ayki kitap tavsiyemi 25 Kasım’da söylemiştim. Sümerlilerde Tufan, Tufan’da Türkler değerli Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ’ın değerli bir kitabı. Bu arada eğer ilgi duyuyorsanız Sümerlileride bir gözden geçirin derim. Sümer tabletlerinde anlatılan hikayelerle kutsal kitaplarda anlatılan olayların ne kadar birbirne benzediğini gördükçe şaşıracaksınız.

- Bu sıralar futboldan ziyade basketbola daha çok ilgi duyuyorum. Basketbol takımımız çok daha iyi ve en azından galibiyet sevinci yaşatabiliyor. Şimdiden not düşüyorum ki Hagi ile bu takım başarılı olamaz. Başarı Türkiye ligi şampiyonluğu ise onu iki sene içinde kazanır ancak bir futbol fikri asla oluşmaz.

- El Clasico hakkında yazdığım yazılara tepkiler oldu fakat hiç umrum da değil. Barcelona’yı sevecek tek neden futboldur onun dışında ki devrimci ruhu vs sevgisi palavradır. Ayrıca yüzyılın kulübününde kim olduğu aşikar.

- Bu akşam 21:00 da NASA önemli bulguları açıklayacağını beyan etti. Merakla bekliyorum …

- Üstad diyor ki ;

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir;
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!
‘Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur’

Hiç yorum yok: