Cuma, Ocak 29

Ferrara - Zaccheroni Değişikliği

Dün akşam kupa maçında Balotelli gol atıktan sonra belli olmuştu artık Ferrara’nın gönderileceği. Roma’dan uzatma dakikalarında yenen gol ve dün son dakikada Balotelli’den gelen gol son damlalardı. Geçtiğimiz sezonun son 3 haftasında Ranieri’nin yerine gelmişti Ciro Ferrara. Juventus birazda Guardiola örneğini düşünmüştü bu seçiminde ancak bu sezon umduklarından çok daha kötü noktadalar.

Oynanan 21 hafta sonunda 8 mağlubiyet aldılar. Üstelik son 5 haftada sadece 1 galibiyetleri var. Juventus’un doğasına aykırı bir gidişteler. Alınan 3 beraberlik bunun göstergesi. Çünkü kolay kolay mağlup olmayan bir takım konumundaydılar. Artık bu ünvanlarını yitirmiş durumdalar. Della Alpi’de bile kolay takımlara maç veriyorlar. Sadece Diego ile düzlüğe çıkacaklarını düşünmeleri en büyük hataları. Ayrıcı Trezeguet gibi bir golcüyü hem küstürdüler hemde sakatlığına kurban oldular.

Ciro Ferrara’nın yerine getirilen isim ise Alberto Zaccheroni oldu. Pek mantıklı bi seçim gibi durmuyor.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ben bi juve taraftarı olarak juvenin son yıllarda ki teknik direktör seçimlerini anlamıyorum...bu köklü takımın artık SERİ A dışında hedefleri olmalı ve hırssız kazma hocalarla bu olmaz ayrıca kadroyuda renklendirmemeleri ne şaşıyorum...tabiki ferrara klüp içinden gelen bi adam dı ve ranieriden sonra sevindiriciydi ama onunda tecrübesizliği kendini gösterdi...Zaccheroni yanlış bi seçimdir bu sezonu tamamlar bunalım şekilde oynatarak seneyede bu juve yönetimi devam eder...çünkü fazla renkli heyecanlı bi takım istemio yönetim...GUARDİOLA örneğini juve de didier deschamps la karşılayabiliriz juvede onuda bi sezon çalıştırdılar sadece onuda anlamadım, o adam seri A yı hakediyodu...yıllardır juve yi takip eden bi taraftar olarak juve nin bundan sonraki hocasının dünya kupasında başarısız olacak efsane LİPPİ olacağını buradan dile getirmek beni mutlu eder:)

aksilaz dedi ki...

Lippi bi takımı dünya şampiyonu yapabilir ancak uzun vadeli maratondanda başarılı olacağını sanmıyorum. Ancak her koşul Zaccheroni'den kat be kat iyidir.