Pazar, Şubat 6


Ne mi soylenir? soylenecek bir sey yok.. Her seyin ozeti bu..

* istek mi?
fazlası var.

* Hırs mı?
fazlası var.

*Gerilim mi?
fazlası ile var.

*Sorun mu?
çoooooooooooooooooooooooook...

ama her seyden onemlisi Enginin o müsait pozisyonda zor olanı değilde kolayını yapsa bugun belkide iste geri geldi yazıları okuyacağımız bir gün de, 2 haftalık eksiklerin kayboldugu takımın hırsının ilerki haftalar için ümit verdigi gercek!!!

Ama ne değişti.. Ne mi değişti? bugun ku mac icin cogu sey aynıydı aslında. Takım iyi mücadeleci sadece gol yok.. Sampiyonluk sansın cok cok cok fazla iken Bursa ve Kayseri nin yaptıgının 2 katını rahatca yapmak varken yedek kulubesine ve tribunlere transfer yapmak.. üstüne millet soyunma odası basarken bizim baskanın sadece konusması... 96 yılında sanki yurt dısındaymıs gibi hic bir tecrubesi yokmus gibi davranması..

Bugun bir gercek var.. İrdelenmesi gereken 3 penaltı nında 2 sinin yuzde yuz penaltı olusu diger verilen penaltının 80. dk da sonucu etkıleyen penaltı olmayısının ustunde, 2. Devre ilk hafta verilmeyen %100 penaltı ve bu haftaki pozisyonlar,, kimse kabul etmesede FB'nin attıgı 2. goldeki faul den kazandıkları topla 35. dk da macı bitiren Çalınamayan Düdük.

Ben ümitliyim.. bugunkü gibi hırs 95 dk boyunca bu takımda kalan 14 haftada oldugu surece Şampiyonluk yarısının icinde son haftaya kadar kalınacağı kesin..

Ama bir gercek war biz ne izliyoruz merak ediyorum.. Birileri önümüze hazırlanmıs senaryolar koyuyor bizde tartısıyoruz... Bizde bi gariplik mi var inanın bilemiyorum

1 yorum:

aksilaz dedi ki...

Öğretmen Şenol laf yetiştireceğine takımla ilgilenseydi bu duruma gelinmezdi. Altın tepside ki şampiyonluğa ulaşamaycak gibi duruyor Trabzon. Teofilo sonrası etkili bir golcü alınsaydı çok farklı olurdu. En azından iç sahada ki iki beraberlik olmazdı kesinlikle.