Perşembe, Nisan 7

Bunuda Yazın...


Dün geceki güzelim mücadele federasyon sebebiyle gazı kaçmış gazoz gibiydi malesef, seyircisiz oynanan maçların tadı en iyi böyle özetlenebilir.

İlk yarıda topa daha fazla sahip olan taraf Beşiktaş olmasına rağmen pozisyon üstünlüğü Gaziantepdeydi... Gaziantep iyi bir takım, etkili defans ve hücumcuları var fakat dün gece sağlam bir Toramanın bizde olması, şansında onlarda olmaması nedeniyle ilk yarı golsüz sona erdi. İlk yarıda Murat ve Olcanın etkili şutlarında Rüştünün performansıda maşallahlıktı.

İkinci yarı farklı bir Beşiktaşı izlemek taki ilk gole kadar mümkün olamadı, bu takımın sezon başından beri nedense böyle bir sıkıntısıda ortadayken sorunun çözülememesini anlayamıyorum.

Simaonun etkili frikikleri yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Sergen'den sonra böyle frikik kullanan oyunculara hasrettik doğrusu.

Atılan 3 gol, gole kadar istediklerini yapamayan Beşiktaş ve Pozisyon bulmasına rağmen şansız, Karşısında sıkı bir defans vede Rüştü bulan Gaziantebi izledik dün gece turu geçtik mi? bi mucize olmazsa EVET!

Son olarak

KUPA FAKİRLERİNE...


KUPA EZİKLERİNE...


ŞEREF NEDİR BİLMEYENLERE...


Bunuda Yazın... diyorum


Hiç yorum yok: