Pazartesi, Nisan 11

Kaptan Dediğin

Kaptan dediğin zor durumda ayakta kalandır. Zor durumda bırakıp gidenlere yavşak denir bu memlekette. Güzel bir atasözümüz var : yavşak büyüdü bit oldu, enik büyüdü it oldu.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ya ne kadar kolay kaptanının arkasında durma başarısızlıkta hemen it yavşak şerefsiz diyecek söz bulamıyorum tamam ardayı sevme ama ardaya bok atacağına kaptanlığı verip ardayı bitirenlere bok at arda gene en düzgünü servet ayhan mükemmel kaptanlar dimi Arda galatasaray'a kazandırarak gider hiç değilse bari ona saygınız olsun....

hrmpasa dedi ki...

"Arda boylarına ben kendim gittim...Oy Selena Selena..Sinemanın dili olsada konuşsa" diyerekteen bu beyitle günümüz Galatasaray kaptanlık mefhumunuda özetlemiş olalım..Madrid'de sinemada bol bienalde..yolu açık olsun çakma kaptanın..benim yeni kaptan adayım Sabri'dir.Yenilgi sonrası cep telefonuna gelen mesajdan çok sinirinden kapı pencere kırası gelen daha eftaldir.

aksilaz dedi ki...

@adsız
atasözünün manasını anlamalısın önce. arda'ı sevme zorunluluğumuz yok tabi ki. Arda'yı kaptanlık konusunda şöyle hatırlıyorum ben :

kaptanlık bir başkasına verildiğinde (lincoln) nasılda içerlediğini ve teklif edilse bile kabul etmeyeceğini açıklamıştı. Ancak teklif edilince nedense bu sözünü unuttu. genç çocuktur hata yapacaktır ancak bu kadar şuursuz hareketlerde bulunmasısadece gençlikle açıklanamaz. üstündeki baskıdan söz eder durur yıllardır. Messi, Ronaldo vb kendini asması lazım o vakit. Arda'nın bedelsiz bir şekilde serbest bırakılması taraftarıyım ayrıca.