Çarşamba, Nisan 27

Konyaspor 1:1 Beşiktaş

Önümüzdeki sezon Bank Asyada mücadele edecek Konyasporun beklenmeyen direniş ve mücadelesiyle ilk yarıda karşılaşan Beşiktaş rakibine oranla daha bi etkisizdi ilk yarı boyunca.

İkinci yarı skoru dengelemek için çaba ilk yarıya göre daha fazla olsada golü 76.dk da penaltıyla bulabildik. Daha sonraki dakikalarda skoru lehimize çevirecekken Necibin kırmızı kartı gardımızı düşürdü ve üst üste ikinci beraberliğimizi aldık. Şu iki maçı (G.birliği,Konyaspor) 4cü lük şansımız oldukça fazlayken bence artık sıfır...

Özellikle Gençler maçında 2-0 öndeyken yenilen gol sonrası Tayfurdaki panik ve 2-2 biten maç artı bu haftaki Konya mücadelesi önümüzdeki sezon için teknik heyetle ilgili düşüncelerimi biraz kırdı açıkcası.

Evet Tayfur Beşiktaşın çocuğu, kaptanı şüphesiz bu sezon takımın başında o olsaydı bundan kötü durumda değil belki de bundan daha iyi durumda olacaktık, Tayfura tabi ki destek veriyoruz ama umarım şu kalan maçlarda gelecek sezon için umutlarımız yeşerir.

Elimizde kalan bir tek kupa herşey bu kupada... Rakip istanbulBŞB dönüp dönüp bizi yenen Belediye inşallah bu sefer avucunu yalayacaktır.

Kalan lig maçları için dediğim gibi dördüncülük hayal görmektir bence Tayfuru yapacağı alt yapıdan genç kardeşlerimize kalan maçlarda şans verip önümüzdeki sezon için 1-2 demeden kazanılmaya çalışılmasıdır. Mehmet Sedefin neden gönderildiği senelerdir anlayamamışımdır adama daha fazla şans verilmiş olsa İsmail gibi gelecek vaadeden arkadaşlara 5,5 milyon avro gibi miktarlar ödenmemiş olurdu.


Not: "Emre ölmedi kalbimizde yaşıyor" Merhuma rahmet, kalanlara sabır ve başsağlığı dilerim.

Hiç yorum yok: