Çarşamba, Nisan 6

Kısa Kısa



- Blogspot yasağı her blogu olduğu gibi bizide etkiledi. Saçmalıktan başka bir şey değildi. - Yazmama nedenim sadece bu yasak değil, işlerin yoğunluğu ve özellikle Galatasarayın almış olduğu sonuçlar insanda iştah bırakmıyor.

- Süper lig iki takımın çekişmesine şahit olacak kalan haftalarda. Ancak Fenerbahçe daha avantajlı konumda. Kalan maçlara bakıldığında Trabzonspor’dan daha fazla puan toplayacak gibi duruyor.

- Konya-Kasımpaşa-Buca olağanüstü performans göstermezse gelecek sezon Bankasya’da mücadele edecek.

- Bu sezon düşme barajı 40 puanlara yaklaşsaydı Galatasaray’ın durumu nice olurdu bilinmez. Kendimce bu kaostan çıkış yolunun reçetesini aşağılardaki postta belirttim. Bu takım tüm ekibiyle bir “loser” olmuştur. Çare komple bir değişim.

- Real Madrid’imizde şampiyonluk yarışını bıraktı gibi duruyor. Son Gijon yenilgisi Mourinho’yu lig, kral kupası ve olası şampiyonlar ligi eşleşmesinde Barcelona’ya daha çok motive edecektir.

- Gijon maçı sonrası Mourinho’nun Gijonlu futbolcuları ve özellikle teknik direktörünü soyunma odasına gidip tebrik etmesi gözlerden kaçırılıyor. Nedeni ise herkesin Barcelona fetişi olması. Aynı hareketi Guardiola yapmış olsa gazetelerimizde sütun sütun verilirdi.

- Dün akşam Schalke’nin İnter’i deplasmanda 5-2 yenmesi büyük sürpriz. Bugün oynanacak Chelsea – ManU maçını daha önemli hale getirdi. Zira bu eşleşmeyi geçen Schalke’yide rahatça eleyecektir. ManU bir adım önde görünüyor final için.

- Real Madrid, Tottenham’ı 4-0 geçerek yarı finalde Barcelona’yı beklemeye başladı. Bu gece Lucescu’lu Shaktar Nou Camp’ta tarih yazarsa işler değişir. Ancak Barcelona önemli maçlarda daha konsantre oynuyor ve işini şansa bırakmıyor.

- İngiltere’de Arsenal şampiyon olmamak için mücadele ediyor adeta. Son 3 maçta alınan beraberlikler ve ikisinin evinde olması çok garip. ManU fikstür ve 4 puan avantajı ile şampiyonluk için en önemli aday.

- İtalya’da Milan derbide İnter’i yenerek liderliğini korudu. Napoli’nin performansı ise göz kamaştırıyor. Bu hafta Lazio’yu hakeminde büyük katkılarıyla yendiler.

- Almanya’da ise Dortmund şampiyonluğa rakiplerini ezerek koşuyor. Umarım kadroyu koruyarak yola devam ederler. İzlemesi zevk veren bir takım oldular. Maçın son anına kadar coşkulu oynuyorlar. Birde Barrios’un yedeğini bulabilirlerse şampiyonlar ligindede söz sahibi olurlar.

- ÖSYM skandalı hakkında diyecek söz bulamıyorum. Her yeri badem bıyıklılar sardı artık. Sıfatına ……larım.

- Seçim yaklaştıkça iktidar dişlerini biliyor. Seçim öncesi Bdp’ye yüklenirler, sonrasında ise beraber bir anayasa daha hazırlarlar.

- Bdp li soysuzlardan ne zaman hesap soracağız merak etmekteyim. Apo’nun evini türbe yapmışlar. Bahçe toprağını yiyenler gördüm televizyonlarda. Bu kadar koyun bir millet Dünya’da yoktur.

- Bayağı bi karışık oldu. Uzun zaman yazmadığıma verin.

- Buradan diğer yazarlara sesleniyorum, artık klavye seslerini duymak istiyorum.

Hiç yorum yok: