Çarşamba, Temmuz 20

Kıvranın

Dün Temmuz'un 19 u olması dolayısıyla Fenerbahçeli futbolcular bu pankartı açmışlar. İdmanda saat 19:07 yi gösterince alkışlar ve tempo tutarak fenerbahçeliler gününü kutlamışlar. Caddede ise binlerce fenerli günlerini coşku ile kutladılar. Megalomanlık, kibirlik bununlada bitmedi.

Federasyonun ceza sinyali sonrası soluğu TFF binasında aldı fenerbahçe yönericileri. Ayrıca resmi sitedende kınama yazısı anında geldi. Bir kulüp düşünün bunca olaylara adı çıksın, başkanı,ikinci adamı ve muhasebe müdürü şike dolayısıyla içeride yatsın ama tüm bunlara rağmen ve utanmadan sokaklara çıkılabilsin. Zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışılsın, önüne gelen herkes tehdit edilsin. Fenerbahçelilik böyle birşey sanırım. Elbette akıllı ve olgun fenerbahçe taraftarı var ancak o kadar küçük bir azınlık ki seslerinin duyulması dahi mümkün değil.

Bu nedenle bu kıvranmaları büyük bir zevkle takip ediyorum. Shaktar ile oynayacakları hazırlık maçında tribünde 50.000 Aziz Yıldırım maskesi görürsem şaşırmam.

1 yorum:

WarBlood dedi ki...

Masa başında alınan o kadar maçtan sonra bile hala en büyük delilimiz alın terimiz diyebiliyorlar.Dünya üzerinde böyle çirkef bir takım daha yoktur.Son yaşananlardan sonra iyice nefret ettim bu takımdan,adını bile anmak sinirlerimi bozuyor...