Salı, Haziran 19

Ölümün Böylesi

Ülke kürtaj, ev hapsi, genel af gibi konularla çalkalansın, teröristler vatanın her sokağında kol gezsin, sen dağlarda ekmek yedikleri vatana tükürmeye çalışan soysuzların peşinde koş. Hain bir kurşuna canını teslim et.  Memleketine, evine, annene, babana döneme. Kuytu bir köşede ruhunu teslim et azraile. Peki ya sana bu kurşunu atanlar, attıranlar,atılmasına sebep olanlar ? Onlar ölümünü her ortamda meze yapsınlar. Hatta ölümünden dolayı onur bile duyanlar olacak. Sen ömrünün baharında göçüp git bu Dünya'dan. Adına şehit desinler sadece, ismin manşet olsun, medyada 3 gün yer bulursun o kadar. Sonrası anneye babaya kalan ve ömür boyu geçmeyecek bir acı.

Dedik ya ; adın sadece şehit olarak kalır. Ama neye göre? Kime göre ? Ne için olduğu belli olmayan bir şehit !!!

4 yorum:

cemshot dedi ki...

Daha kendi askerini, polisini korumaktan aciz olan devletim bıraksın Suriye, Filistin halkını, önce kendi halkını korusun...

Unknown dedi ki...

Çok haklısın aksilaz. Şehit diye avunuyoruz ama o bile meçhul

G R İ ❥ dedi ki...

Sehitler de oluyor, vatan da bolunuyor, ustune ustelik bir tayyibin anasi kadar ses bile cikartamiyor. Dogru onun bunun evladi nadilsa ona gore, onun ki nerde ?

aksilaz dedi ki...

@adsız kötü olanda o zaten. yazıklar olsun. 2002 yılı terörün başlngıç yılı bile kabul edilebilir. o dönemde başlarını dahi zor cıkarıyorlardı.