Pazartesi, Haziran 18

Samet Kaptan geldi... Herşey bitti mi?

                Tabi ki bitmedi daha yeni başlıyoruz. Bu kötü dönemde  çıkış yolu olarak Beşiktaş'ın kendi öz evlatlarından faydalanması gerekiyordu ve sancılı'da olsa (birazda mecburiyetten) Samet Aybaba Beşiktaş'ın başına getirildi. Kendisi'nin Beşiktaşlılığını tartışmak abestir, nedendir bilinmez kendisine sinir olan bir zümrede Beşiktaş camiasının bir parçasını oluşturmaktadır. Netice olarak kendisi Beşiktaş'ın kaptanlığını yapmış ülkemizde çeşitli kulüplerde görev almış ve her görev aldığı kulüpte olumlu izler bırakmış bir teknik adamdır. Özellikle altyapı konusunda bilgili ve cesaretlidir. Kendisine neden sinir olunuyor ? sorusunun cevabı bilinmemektedir, bilinen Beşiktaşı görev aldığı kulüplerde baya yenmesi, puan alması, gol sevinci falandır... eee ne yapacaktı adam ?

               Bu zor dönemde çıkış yolu olarak Beşiktaşın öz evlatlarının kullanılması, Beşiktaşa yakışmayacak, formayı haketmeyen futbolcularla yolların ayrılması ayrıca alt yapıdan 1-2 yetenek yakalanırsa 2 senede bu takım eski günlerine döner demiştim.(Maddi-manevi olarak) Onun için Samet Aybaba tercihi doğrudur, kendisi inşallah akıllı adımlar atar, ne oldum delisi olmaz, herşeye kafa sallamaz, ağırlığını yerinde kullanır ve iyi bir başlangıç yaparak uzun yıllar Beşiktaşımızın başında görev alır.

              Samet hoca zirveye oynayacağım diyor... Yönetim küçüleceğiz... Yönetimden Cem Bilge, yönetim dışından ibrahim Altınsay istifa ediyor, çok hoca ismi geçiyor (ürkütücü) sonrada mecbur kalındı biliyorum Samet hoca getiriliyor Beşiktaşın başına. Yönetimde bi kargaşa bir sıkıntı var, görüş ayrılıkları var, net bir hedef belirlenmemiş... Bu da camiayı endişelendiriyor. Başkan çıkıyor Rüştü, Nihat hakkında garip demeçler veriyor, İkinci başkan Egemen hakkında atıp tutuyor... Ya tamam görüşleriniz vardır bir çok konu hakkında ama net bir tavır belirlemeden neden medyaya malzeme oluyorsunuz? Ne oldum delisi mi olacaksınız?

             Evet zor bir görev aldınız, Yanan eve girdiniz,  Beşiktaşa FEDA olsun dediniz, ne olur kendinizden şüphe ettirmeyin bizi.



8 yorum:

Unknown dedi ki...

Hayırlı olsun.

Ama görünen şu ; beşiktaş yönetimi Galatasaray'ın yaptığı yanlışlardan ders almamış. Aynı yolda ilerliyor sonu Denizli'ye çıkar bu yolun.

aksilaz dedi ki...

Çok doğru bir tespit sayın adsız.

ryan o'reily dedi ki...

hayırlısı diyoruz, yeni yönetim kulübü faiz ödemekten kurtarmalı ama bunu yolu küçülmekte değil bence, yani küçükmekle bir yere kadar. Yönetimsen elini cebine atmalısın kulübün kısa vadedeki borçlarını kapatacak sıcak parayı vermelisin. Sonuçta bu kulübün sana sağladığı büyük prestijler var. Samet Aybaba alt yapıyı iyi organize eder, lige de iyibir başlangıç yaparsa uzun süre kulüpte görev alır yalnız taraftar, camia, medya siz ne yarsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin puan tablosuna bakar ve bletinizi keser bu Türkiye'nin kanunu... buna kimse dayanamadı ki Samet Aybaba dayansın.

cemshot dedi ki...

FEDA'ya bak... Yıllık 1.4 Milyoncuk...

ryan o'reily dedi ki...

yok Samet Aybaba para konuşmadım diyor, Borsaya bildirilmesi gereken tutar o... inanoyorum

aksilaz dedi ki...

Bildirilmesi gereken tutar mevzusunu anlayamadım ben. 400 bine çalışamaz mı bi antrenör.

cemshot dedi ki...

aksilazla aynı fikirdeyim. hocanın asgari ücreti olmaz ki. madem samet hocaya bu kadar para verecektiniz en azından tayfura bi şans tanısaydınız...

ryan o'reily dedi ki...

Samet hocanın gerçekten parayı konuştuğunu düşünmüyorum. Tayfur hoca'nın gidişine gelirsek Carlosun gönderilmesini konuşmalıyız, o en azından süper finalide görmeyi hakediyordu diyebiliriz fakat kupada Boluspora elenince kimsenin tahammülü kalmamıştı ve bu yeni sezon öncesi teknik direktör belirsizliğini çözmekiçin yeni yönetime fırsat oldu. Carlosun gönderilmesinden sonraki süreçte Tayfur hoca denendi başarısız olduğuna karar verildi ve yollar ayrıldı. Bencede kan değişikliğine ihtiyaç vardı ama keşke Tayfur hoca ümit verseydi ve takımda kalsaydı.