Perşembe, Mayıs 20

Kısa Kısa #3


- Yaz geldi demiştik bir önceki kısa kısa yazısında. Ancak gelir gibi yaptı demek daha yerinde olur. Pazar kahvaltılarını sahilde yapmak istiyor artık bünye.
- Ligler bitti ve rahatladık sonunda. Takımım kötü olunca bu konuda yazası gelmiyor insanın. Gelecek sezon yine aynı şeyler olacak gibi duruyor ya hayırlısı.
- Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrasında çıkan yangına 2 maç ceza verilmiş. Federasyona laf edince taraflı oluyoruz. Gerçi bişey dememek lazım kendi çamurlarında er geç boğuluyorlar.
- Bu ayki okunacak makalemiz biraz ilginç gelebilir. Gerçi bu blog başlı başına çok ilginç. Yazarımız gerçekten zeki fakat yanlış safta yer tutmuş.10 dakikalığına tanrı bile olabilirsinz dediklerini yaparsanız.
- Geçenlerde bir lisenin yanından geçerken duvarlarının en az 3 m ve duvarının üstününde jiletli tellerler çevrili olduğunu gördüm. Hiç bilmeyen birisi görse sanırım burası okul asla demez. Olsa olsa hapishanedir demesi daha mümkün.
- Baykal'dan sonra Gandi Kemal başkanlığa aday oldu. Ne demiştik yeni bir Ecevit peydah olabilir ve maalesef oldu.
- Dünya kupası yaklaşıyor ve artık yavaş yavaş grup değerlendirmelerine ve takımların kadrolarını yazma vakti geliyor. Gönlümüz her zamanki gibi Arjantin'den yana.
- Hadi hayırlı traşlar ...

Hiç yorum yok: