Pazartesi, Ekim 11

Azerbaycan-Türkiye

Almanya maçındaki hüsrandan sonra millilerimiz bu sefer Azerbaycan karşısında ter dökecek. Can azerbaycan gardaştır lakin baküde kendi özünde pek katıdır bize karşı bu herkesçe bilinir.

Eski yaralı panzer Vogst' un maçla ilgili " süpriz yapabiliriz " açıklaması enteresan olmakla beraber Hiddink' in " Dünya birincisi gibi konuşmayı çok seviyoruz. Ağır bir yenilgi aldık ifadesine katılmıyorum " demesi ilginçtir.

Evet yarın bir maça çıkıyoruz ama akıllar hala bir önceki Almanya maçında... Bu maç neden bu kadar akıllarda kaldı? Kimse Almayanın gücünü bilmiyor mu ? Kimse Almanyanın Dünya Kupasında Arjantin ve İngiltereyi dörtlediğini bilmiyor mu? Kimse bu Almanyanın üç senedir aynı tertip ve %80 aynı kadroyla mücadele ettiğini bilmiyor mu?

Bunları tabiki Türkiye de az çok futbolla ilgililenen herkes biliyor peki anlaşılmak istenmeyen nedir ?

Anlamadığımız milli takımımızın arkasında bu kadar büyük beklentilerle ümit bağlamış bir HALK varken sahada gösterdiği EZİK, sonucu kabullenmiş görüntüsüdür...

Bir Federasyon yetkilisinin " en son 1951 de yenmişiz ne yani " gibisinden açıklamasıdır...

Kendi takımlarında bile sakatlıklarında dolayı oynamayan futbolcuların, kendi takımlarında sakat olmadıkları halde oynamayan futbolcuların makina gibi işleyen bir takım karşısında sahaya sürülmesidir... Üstelik bu ÜLKE ALMANYA dan ZAFERLE dönülmesini beklerken...

1 yorum:

aksilaz dedi ki...

Azerbaycan'ı bugün bi şekilde yeneriz. Ancak Almanya maçındaki futbol ve sonrasında teknik heyet açıklamaları unutulmaz. Demek ki Türkiye'deki Almanya maçındanda bi beklentileri yok bunların.

İmparator Fatih Terim deyince Sezgin Keskin kızıyor birde :)