Pazar, Aralık 12

Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği


Aralarında çok fark var. Alttaki hıyarlar insana huzursuzluktan başka hiçbirşey vermiyorlar. giydikleri forma,taşıdıkları arma okadar iğreti duruyor ki midesi bulanıyor insanın. Şeref yoksunu bir kadro ve başlarında ne yapacağını şaşırmış bir teknik heyet. Her hafta kendini akla peşinde koşuyor. Alınacak sert önlemlerden bahsediyor fakat bir türlü o kararları veremiyor. Çünkü kendisi dahi inanmıyor nereye geldiğine. Romanya genç çocuklara tecrübe aktarırken biranda üst düzey bir klubün başında buldu kendini.
Şeref tribününde ise en büyük şerefsizler oturuyor. Rant peşinde koşmaktan takımı ne hallere düşürdüklerinin farkındalar mı acaba? Gerçi umurlarındamı ki. Cepler doluyor nasılsa.
Tüm bu kişilerin üstünde ise karda, yağmurda her zaman bu renklere aşık taraftarlar. Dün tepkiyi çok güzel gösterdiler. Ancak o isyanı anlayacak ne oyuncu var nede yönetici. Alt yapıdan çıkan oyuncular dahi umursamıyor artık o tepkileri. Biran önce sahadan çıkmak için sakatlık numaraları yapıyorlar. O kadar karamsar bir tablo var ki artık ümidim dahi kalmadı. Bundan daha da kötüsü olamaz diyoruz fakat her hafta daha beteri ortaya çıkıyor. Artık hareket vaktidir Galatasaray taraftarı. Florya dinlenme tesislerini basma günü çoktan gelmiştir.

2 yorum:

Gokruh dedi ki...

lan milleti gaza getirme maak otur oturdugun yerde sanki basınca duzelıcek te bosuna ugrasma barı adnan polat gıtmeden bu takım duzemez yada takımın %80 degişmesi lazım bize bak bizde sızın gecen senekı durumunuzdayız hemen hemen seneye bızım akıbetımızde sızın gıbı olursa sasırmam yanı

aksilaz dedi ki...

Artık başka bi çaresi yok. Floryadan bizim evimizden bunları atmadan kurtulamayız. Futbolcular böyle bir klüp daha bulamaycklarını biliyorlar. Dün edilen küfürlerden sonra haysiyeti olan takımdan ayrılır. Yöneticilein yüzüne sövsen yarabbi şükür modundalar.

Topunu gidip kapı dışına atmak gerekli artık. Devrim nasıl olur öğretilmeli.