Pazartesi, Aralık 27

İmam - Cemaat


Dün oynanan U-17 Galatasaray - Fenerbahçe maçında bu olaylar yaşandı. İlkyarının bitiminin ardından sahaya giren Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçeli futbolculara saldırmaya başladılar. Sonucunda ise kırılan burunlar ve hastaneye gitmek zorunda kalan sporcular.

Bu olayın ne zaman olacağını merak ediyordum. Galatasaray taraftarını bu ruh haline sokan ise Galatasaray'ı yönetenlerdir. Başarısız giden bir sezonu dahada berbat etmeye çalışan taraftarlar var. Bu olayın arkasından neler yaşanacak merak ediyorum. Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklama hiç birşey yapılmayacağını açıklıyor :


"Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan Galatasaray – Fenerbahçe U17 Ligi maçı, ilk yarı sonunda kontrolümüz dışında gerçekleşen saha olayları nedeniyle tatil edilmiştir."

Kendilerini aklama çabasından başka birşey yaptıkları yok. Bir Galatasaraylı olarak dün genç çocuklara yapılan saldırıdan utanıyor ve faillerinini ömür boyu spor müsabakalarından men edilmesini istiyorum. Galatasaray yönetimi bari bu konuda doğru hareket etsin.

Hiç yorum yok: