Çarşamba, Ocak 26

Kısa Kısa Futbol

- İkinci yarı hızlı başladı. Zirvedeki iki takım kayıp yaşarken takipçileri kayıpsız geçtiler haftayı. şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sarkacak gibi duruyor.

- Trabzonspor'un tek handikapı kendisi gerçekten. Şenol Güneş'in başlattığı gereksiz polemik her puan kaybında önüne çıkacaktır. Camia olarak büyük olmak en büyük avantajdır şampiyonluk yarışında.

- Fenerbahçe sadece skor olarak iyiydi. Oynanan oyun sıradandı. Ayrıca oyuncularda ki stres kolay yapabilecekleri hareketleri yapmalarınıda engelliyor. Aykut bu sorunu çözebilecek kapasitede değil.

- Transfer şampiyonu Beşiktaş ise 5 golle başladı. Bu akşam kupa maçında Trabzonspor önünde gerçek bir teste tabi olacaklar. Hepsinden öte çok zevkli bir mücadele bizi bekliyor. Oynarsa Jaja kilit isim olur maçta.

- Kayserispor her geçen hafta daha oturaklı oynamaya başladı. Gelecek sezon için iddialı olabilirler. Amrabat transferi çok büyük bir iş onlar adına.

- İspanya'da Barcelona yarışı önde bitirecek büyük ihtimal. Bu hafta Hercules deplasmanında intikamlarını almaya çıkacaklar. Sezonun tek mağlubiyetini evlerinde Hercules karşısında almışlardı. Real Madrid ise Adebayor transferi ile hem ligden hem şampiyonlar Liginden uzaklaştı.

- Villarreal'in yüksek formu gözlerden kaçmıyor. Keza Valencia'da oyununu geliştiriyor. Barcelona'nın büyük katkısı var diye düşünüyorum.

- İngiltere'de Ferguson şov yaşanıyor. Kadrolara bakıldığında rakiplerinin çok gerisindeler ancak sistem futbolu oynayınca sonuç mükemmel oluyor. Bu sezon şampiyon olurlarsa Berbatov'un ücretini gözden geçirsinler.

- Chelsea yavaş yavaş toparlanıyor. Sezon sonuna doğru fit olacakalr ancak şampiyonluğun çok uzağındalar. City ise Mancini ile bundan fazlasını yapamaz. Arsenal artık bi karar vermeli. Ya yıldız transferi yapıp şampiyon olacaklar. Ya da sürekli kupa peşinde koşan acnak kazanamayan takım olarak kalacaklar.

- Ayrıca Arsenal sağlık ekibininde değişmesi gerekiyor. Bu kadar çok sakatlık yaşamalarına anlam veremiyorum.

- İtalya ligi kendini bulmaya başladı. Gündüz maçları bizim ligimzidede oynansın. Saat 13:00 oynanan maçın tadı başka oluyor.

- Milan'ın Van Bommel transferi yerinde bir karar.

Hiç yorum yok: