Perşembe, Ocak 6

TRABZONSPOR-W.BREMEN



Stad: Antalya Mardan

HAKEMLER: Burak Astar, Hanifi Vurucu, Barış Akdemir

TRABZONSPOR: Tolga, Tayfun, Giray, Mustafa, Cale, Yattara, Barış, Sezer, Engin, Zafer, Umut

YEDEKLER: Onur, Ceyhun, Serkan, Ferhat, Burak, Glowacki

WERDER BREMEN: Mielitz, Arnautovic, Fritz, Marin, Hunt, Prödl, Frings, Pizarro, Mertesacker, Schmidt, Bargfrede

YEDEKLER: Wiedwald, Avdic, Silvestre, Thy, Balogun, Testroed, Ayik



Trabzonspor maca Gıray, Umut, Cale, Engin dışında daha çok yedek soyunan Yattara haricinde 18 e bile girmekte zorlanan oyuncularla başladı.. Ofans ve defans anlamında sezon içi kadro için çokda sırıtmasada takımın işleyen mekanizması Selcuk-Colman + JAJA uclusunun yerinde Barış-Sezer-Zafer YELEN 3 lüsünün ne yapabileceğini tüm trabzonsporlular çok merak ediyordu..


özellikle ZaferYELEN tüm Trabzonspor'luların dualarını alarak başladığı karşılaşmada malesef hayal kırıklığı yarattı.. Ama malum 2.5 yıl futboldan uzak kalmak kolay olmasa.. ikinci devre yerini Ceyhun'a

bıraktı..
Ceyhun' u asla çözebilmiş değilim. Değişik yetenekleri olsada belkide yanlış takımda oynuyor. Trabzonspor 'da bu kadar hatalı pas yapan oyuncu daha olmamıştır sanırım. Bu sene sonu kontratı bitecek olan oyuncunun yeni bi sözleşme yapılacağına inanmıyorum.. O nun için tek tavsiyem FB'ye gitme yanlışında bulunmaması. Asla kadroya girebileceğini zannetmiyorum oradada.

Sezer icin sanırım son maçlarından biriydi. yüksek olasılıkla 2.devre kadroda olamayacak yeni bir ortasaha transferi ile birlikte (( KAHLENBERG ya da SEZER OZTURK ))

Barış savaşcı iyi bir futbolcu ancak Şenol GüNEŞ in futbolunda ortasahanın en uzağındaki futbolcu bile gole yakın olmalı bu yüzden pek şans bulamayacaklardan.. Benim Barış için tek umudum Serkan ın yerine bi alternatif olabilmesi. Tayfun CORA dan kat ve kat daha iyi yapacağı aşikar.

Sonuç Trabzonspor için SEZER-ZAFER-BARIS-CEYHUN dan hıcbiri Selcuk-Colman-JAJA 3lüsüne alternatif olamayacak. bu sebepten ŞAMPİYONLUĞU çok istiyorsa Trabzonspor en az 3 ü kadar kaliteli bir orta saha transferi ne ihtiyacı var.

Bugun Umun attığı muhteşem golle hakkında ne kadar az konuşulması gerektiğini yine ispatlattı.



ve maçın iki yıldızından bahsedecek olursak

İBRAHİMA YATTARA bugun ilk 30 dk öyle bi Yattara seyrettikki Alman Spikerin sesindeki
heyecandan neler dediğini çok merak ettim. resmen ilk günlerdeki yattara sahadaydı.. son günlerde kamptan gelen haberlerde kampın en hırslı oyuncusu denilen YATTARA yaklaşık 8 yıllık Trabzonspor kariyerinde ilk defa zamanında kampta olması ve hırsının sebebini yenilenmeyen sözleşmesine bağlasak çok da haksızlık etmeyiz sanırım..

maçın diğer adamı ENGİN çok kasmasada gerçekten sahada olan tüm oyunculara göre üst sınıf bir topçu olduğunu gösterdi.

Takım olarak ilk 30 dk pas yaparak rakip takımın ve bizlerin başını döndüren TS , lig perfonmansının tıpkısı gibi ilk yarının sonlarında yediği golle maçı 1-1 berabere tamamladı.

Maç sonu Şenol Hoca'nın ikinci devredeki yorgunluğu kamp temposuna bağlamasını mazeret olarak görecek olursak eğer iyi bir hazırlık dönemi geçirildiği aşikar

PS: Egemenin sakatlık durumu henüz belirlenememiş.
Son kaçaklardan JAJA da bugun kampa katılmış












Hiç yorum yok: