Cuma, Ocak 7

Tamamiyle Sistem






Hic bir oyuncunun 90dk. ayni pozisyonda oynamadigi bir gecede Trabzonspor 'un , 17'lik iki oyuncusu haric AS kadro ile cikmis olan Bundesliga nin guclu temsilcilerinden Shlalke karsisinda macta rakibine adeta top gostermeden herkesin kedine verilen gorevLERi dort dortluk yerine getirdigi cok keyifli bir mac seyrettik bu gece.. Ama macda en cok dikkat ceken orta sahada baslayan sonra sag bek e cekilen oyunculardan tutun kanat gorevinden en uc noktaya katan oyuncularin ya da 18'e dahi giremeyen oyuncularin tum karmasasina ragmen 90 dk boyunca sanki ayni 11 sahada gibi oyuncularin degistigi ama sistemin degismedigi ve bunu bir Turk takiminda gormenin vermis oldugu gurur...











Stad: Antalya Mardan

HAKEMLER: Deniz Ateş , Salim Duran , Cüneyt Taner

TRABZONSPOR: Onur, Tayfun, Giray, Glowacki, Cale, Serkan, Sezer, Engin, Yattara, Umut, Burak Yılmaz

YEDEKLER: Tolga, Ceyhun, Mustafa, Barış, Mehmet Çakır, Ferhat, Zafer

SCHALKE 04: Neuer, Matip, Papadopoulos, Metzelder, Zander, Edu, Moritz, Kluge, Draxler, Raul, Huntelaar

YEDEKLER: Schober, Encudero, Plestan, Rakitic, Farfan, Pender, Jendrisek, Deac


Tayfun,Giray,Glowacki,Cale 4lusunun onunde Serkan,Sezer,Engin ve Burak Umut , Yattara ile uclusu ile

alisildik 4-3-3 le maca baslayan Trabzonsporda . bu oyuncular veya oyun yerleri degissede 4-3-3 sistemi hic degismeden ve siritmadan biten bir macta


Maca oyun kontrolu elinde baslayan Trabzonspor'da Yattara'nin muhtesem oyununa konsantre olunmusken ortasahada ki mucadele sonrasinda ataga destek vermek icin cikan Tayfunun harika golu ile 1-0 onde kapadigi ilk yarida goze carpanlar; Engin in kalitesi, Serkan'in dinamizmi ve Cale nin muhtesem oyunu oldu.

asdfghjjk




.. ikinci yarida Serkan solbeke gecti.. Tayfun un yerine oyuna giren Ceyhun orta 3 lude yeri alirken. Muhtesem perfonmans sergileyen Yattarada hocasi tarafindan ( bu kadari yeterli dercesine ) yerini Baris Atas'a birakti. Glowachki 'nin yerine M.YUMLU yu da katarsak.. macin son 15 -20 dk sindada Engin-Z.Yelen , Cale - M.CAKIR , Umut - Ferhat degisiklikleri ile forma sansi bulmayan oyuncu kalmamis oldu..

Umut un yerine kayan Burak dan sonra ileride sol kanatta Ferhat M.CAKIR'in girmesine kadar basarili bir perfonmans sergileyip daha sonra Cale nin pozisyonunu devraldi..

2.Yari Trabzonspor adeta rakibine adeta top gostermemesi mac sonu %67 nin ilk yariki ortak futbolun ustunde bir degere ulasmasini sagladi..

ikinci yarida en cok dikkat ceken taraflardan biride Burak in muhtesem cikislarinda aldigi guzel toplarin yan hakem tarafindan 4 kere kesilmesi ( Alman spikerin bile en sonunda sinirlendigi anlardi )..

bu macta Broozek kardesler yani sira, kacaklar Colman-Alanzinho-JAJA uclusu Senol hoca tarafindan kadroya alinmadi..







Hiç yorum yok: