Salı, Şubat 15

İbrahim Üzülmez Beşiktaş Üzülsün

11 senelik bir istikrar kimler geldi kimler geçmedi ki o varken değişmeyen tek şey oydu her seferinde. Evet bazen güldürdü bazen ağlattı ama sahadaki hırsı her zaman bizim gözümüzü parlattı.

Net bir açıklama yok kaptanın basın toplantısı herşeyi açıklayacak elbet. Şuan görünen Ankaragücü maçı devre arasında Toramana attığı bir yumruk nedeniyle sözleşmesi feshedildi.

Şu tarafından bakarsak sen Beşiktaşın kaptanısın yani sembol ve örnek adam olmalısın 2008-2009 sezon öncesi kampında da aynı olaylar yaşandı sonra kulüp tarafından affedildiniz Beşiktaş gibi bir camianın bu geri dönüşü bile bi mesaj olmalı.

Bi de diğer tarafı kulüp tarafından yapılan kısa, net, tavizsiz açıklama. Buda dokunuyor açıkcası bazı değerler vardır ve onlar kaybedilmemelidir sadece İbrahim Üzülmez için değil tabi ...

Futbol hayatının sonuna gelmiş diyebileceğimiz bir futbolcu için eğer, bide İbrahim Üzülmezse bu bence yönetim biraz refleks gösterebilirdi. Mesela iki futbolcu çağrılıp ağır para cezası ve atıyorum bi süre kadro dışı kalabilirdi ve neden bilet İbrahim Üzülmeze kesildi. Ne yaptı bukadar soğuk nevale bir açıklamayla kariyeri sonlandırıldı.

Hepsinin cevabı kaptanın yapacağı basın toplantısında netleşecektir.
Beşiktaşlı olunmaz, Beşiktaşlı Doğulur...

1 yorum:

aksilaz dedi ki...

Üzülmez saygıyı hakeden bir isim. İşine bağlılığı örnek gösterilmelidir. Ama serde karadenizlilik olunca ani patlamalar kaçınılmaz oluyor.

Yine de beşiktaş olayı tatlı bir şekilde halledebilirdi gibi düşünüyorum. Gerçekten üzücü bir hadise. O formayla jübile yakışırdı kaptana.